Agenda Zorg

«juni 2022»
madiwodovrzazo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Activiteiten

Data Driven Healthcare: het netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de zorg

  • 25 mei 2022
  • Weergaves: 1325
  • 1 Reactie

Lees meer in: Nieuws Jeugd Algemeen, Nieuws Zorg Algemeen, Agenda Jeugd, Agenda Zorg

Datum Activiteit: 25-5-2022 09:00 - 17:00 Exporteer Activiteit

Data Driven Healthcare: het netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de zorg

Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Door elektronisch gegevens met elkaar uit te wisselen kunnen zorgprofessionals betere zorg verlenen. Er is minder kans op fouten maar ook wordt er tijd bespaart die beter aan de patiënt besteed kan worden. Daarnaast krijgen patiënten meer regie over hun eigen gezondheid. 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stimuleert dit. Zo wordt er gewerkt aan een wet die verplicht dat gegevensuitwisseling tussen zorgverleners elektronisch verloopt (WEGIZ) en willen de nieuwe ministers inzetten op snellere digitalisering, inclusief betere gegevensoverdracht in de zorgsector.

Tijdens het congres op 25 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod.

Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.

De belangrijkste thema’s deze dag zijn: 

  • Gepersonaliseerde zorgpaden
  • Digitale gegevens uitwisseling in de zorg
  • Netwerkzorg

Ben je op zoek naar innovatie, inspiratie en informatie over (digitale) gegevensuitwisseling in de zorg? Kom dan naar het congres Data Driven Healthcare. Op deze dag staat netwerken en leren van elkaar centraal. 

Voor meer informatie over de inhoud van het programma en de inspirerende sprekers, kijk op de website van het congres:  

Inschrijving is in de meeste gevallen gratis (zie website van het congres)

Afdrukken Terug

1 reacties op artikel "Data Driven Healthcare: het netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de zorg"

Avatar image

Jessica

10-5-2022 15:43

Bitcoin-investeringen hebben mijn leven veranderd omdat ik mijn bitcoin heb geïnvesteerd met de heer Anderson Carl. Hij is een professionele handelaar en hij helpt me mijn bitcoin te verhandelen en hij kan jou ook helpen. Mijn eerste investering bij Anderson Carl, ik heb tot $ 2.600 geprofiteerd met mijn investering van $ 200 in 7 dagen. Ook deze week kijkend, wat bent u van plan te bereiken? Neem nu die stap en neem contact op met Anderson Carl via whatsapp: +1(252)285-2093 Email:(andersoncarlassettrade@gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Reageer.

Dit formulier verzamelt uw naam, e-mail adres, IP-nummer en de tekst/inhoud die u inbrengt, zodat we goed zicht kunnen blijven houden op de commentaren die op de website worden geplaatst.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd bij het commentaar. Ons algemene privacybeleid vindt u elders op de website.
Reageren

Theme picker