Vacature

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

 • 2 juni 2023
 • Weergaves: 2605

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Je gaat werken in het team Jeugd van de gemeente Coevorden. Dit is één van de teams binnen het sociaal domein. In team Jeugd is de toegang voor jeugdhulp georganiseerd. Het team bestaat uit 20 collegiale, gemotiveerde en betrokken medewerkers, waaronder de frontoffice Jeugd, jeugdconsulenten, beleidsmedewerkers Jeugd, praktijkondersteuners Jeugd bij de huisartsen, een kwaliteitscoördinator en contractmanagement. We werken veel samen met de andere partners in het jeugdveld, waaronder Maatschappelijk werk en het onderwijs.

Coevorden is voor het team Jeugd op zoek naar een

Gedragsdeskundige

WO, HBO | Schaal 10 - 11 | Vast | Max. €5725 | 24 UUR
24 uur per week, voor de periode van 1 jaar, 
met de intentie tot een vast dienstverband


Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!


‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’ Je gaat werken in het team Jeugd.

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige adviseer je de jeugdconsulenten zodat zij goede beslissingen kunnen nemen over de inzet van netwerk, voorliggende voorzieningen en lichte of zwaardere vormen van jeugdhulp. Daarbij wordt bij zaken waarbij het gaat om veiligheid de werkwijze van signs of safety ingezet. Ook heb je een rol bij het adviseren van partners in het voorveld.

Jij levert de kennis en ervaring op het inhoudelijk kwalitatieve deel van het werk, waarbij je een aanvulling bent op de kennis die de HBO(+) geschoolde medewerkers zelf al hebben. Je werkt nauw samen met de coördinator die de juridische kwaliteit en processen bewaakt en met de jeugdconsulenten die zelf een deel van hun werkbegeleiding verzorgen.

Jouw kennis en ervaring kan ook worden ingezet voor vragen van de andere disciplines van het sociaal domein, zoals WMO, schuldhulp en participatie. Ook is er een nauwe samenwerking met cluster veiligheid. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen in het sociaal domein om het normale leven te versterken.

solliciteer met brief en CV 
op vacaturepagina Coevorden 
https://bit.ly/3OR7ipK

Dit doe jij door:

 • Het adviseren aan de jeugdconsulenten en het begeleiden waar dat nodig is op inhoud van casuïstiek. De jeugdconsulenten hebben daarbij de regie over wat zij bespreken met de gedragsdeskundige en zij maken zelf de indicaties;
 • Deelname aan de wekelijkse casuïstiekbijeenkomsten;
 • Het voeren van individuele begeleidingsgesprekken met de jeugdconsulenten op basis van casuïstiek;
 • Een adviserende/consulterende rol richting een aantal externe partners;
 • Een bijdrage te leveren aan de beleidsontwikkeling waarbij het versterken van het normale leven de komende jaren prioriteit heeft.

 
Wie zoeken we?
Je bent iemand die actief kan luisteren, de juiste vragen kan stellen en hoofd- en bijzaken kan onderscheiden. In crisissituaties bewaar je de rust en het overzicht en ondersteun je de jeugdconsulenten. Je geeft inhoudelijk advies ten behoeve van besluitvorming. Je weet de jeugdconsulenten in hun kracht te zetten. Dit doe je door de jeugdconsulenten te ondersteunen in de stappen die in het proces gezet moeten worden. Daarvoor beschik je over kennis van veiligheid en onveiligheid bij kinderen en gezinnen.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent zichtbaar, hebt het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden. Je bent stressbestendig, weet je verantwoordelijkheid te pakken en oplossingsgericht te handelen. Je laat de verantwoordelijkheid waar die hoort.

Opleiding en ervaring van onze ideale kandidaat:

 • Je hebt een HBO+, WO of WO+ opleiding op het gebied van (ortho)pedagogiek of psychologie met kennis en ervaring rondom jeugd;
 • Vereiste is een SKJ registratie of een registratie die daarin om te zetten is (NVO, BIG art. 3 of 34 of NIP (Kind-Jeugd);
 • Kennis van (erkende) therapeutisch (crisis)interventies en behandelmethoden en van systemisch werken;
 • Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen, pedagogiek en sociologie;
 • Kennis van de Jeugdwet en de sociale kaart;
 • Ervaring in het adviseren en coachen/begeleiden van collega’s en externe partijen in jeugdcasuïstiek is een pré;
 • Je hebt een pré als je geschoold bent in de Signs of Safety-benaderingswijze (of bereid bent om dit te volgen).

De donderdag is voor deze functie een werkdag op kantoor.

Wat bieden we?
Je werkt binnen een organisatie die volop in beweging is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren! We stimuleren ook jóuw ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen, via onze eigen academie of bij een instituut naar keuze. Je krijgt veel ruimte om mee te denken én om je ideeën uit te voeren. We werken zowel vanuit huis als op kantoor (50/50) en je kan je uren flexibel indelen, afgestemd op jouw werkpakket én persoonlijke voorkeur. Een goede thuiswerkplek vinden wij belangrijk. We zorgen voor goede voorzieningen die jij nodig hebt om thuis te werken.

Het gaat om een functie waarbij je 24 uur per week beschikbaar bent. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform schaal 10 of 11. Dat is maximaal € 5.725,- bruto bij een fulltime dienstverband. We binden je graag aan onze organisatie. Na een jaarcontract is onze intentie dan ook je een vast contract aan te bieden. Je ontvangt 144 wettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er 50,4 uur bovenwettelijke vakantie-uren.

Een greep uit ons brede pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: een pensioenregeling via het ABP, betaald ouderschapsverlof en een Individueel Keuze Budget van 17,05 % van het jaarsalaris. Dit budget kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je er extra verlofdagen mee kopen, je kunt verlofsparen en je kunt het inzetten voor de fietsregeling. Je mag het budget natuurlijk ook laten uitbetalen. Bij ons krijg je bovendien nog een reiskostenregeling, een thuiswerkvergoeding én een Persoonlijk budget van € 850 per jaar bij een fulltime dienstverband.

solliciteer met brief en CV 
op vacaturepagina Coevorden 
https://bit.ly/3OR7ipK

Koffiemoment:
Ben je benieuwd naar onze organisatie, maar weet je nog niet zeker of je ook gelijk wilt solliciteren? Dán is een koffiemoment een leuke manier om een ‘kijkje’ te kunnen nemen in onze organisatie. Wij ontvangen je graag op donderdag 15 juni a.s. Meld je vóór dinsdag 13 juni a.s. aan voor een persoonlijke afspraak voor een kopje koffie of thee via solliciteren@coevorden.nl.

Pak jij deze kans? Solliciteer!
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christa Slim (teamleider Jeugd), via telefoonnummer 06 – 27 83 01 06.
Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via ons sollicitatieformulier op de vacaturepagina van de Gemeente Coevorden via https://bit.ly/3OR7ipK

Je kunt tot en met 25 juni 2023 reageren. De gesprekken vinden plaats op 4 juli 2023.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: #Gedragskundige, #Gedragsdeskundige, #Gedragswetenschapper, #Pedagogiek, #NIP, #BIG, #SKJ, #NVO, #Jeugdpsychologie, #Psychologie, #HBO, #WO, #Overheid, #Publieke_Sector, #Jeugdzorg, #Gemeente, #Coevorden, #Drenthe

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug

Theme picker

Vacatures Zorg

Doe een open sollicitatie bij Captise

Doe een open sollicitatie bij Captise 28 februari 2016

Doe een open sollicitatie bij Captise

Banen vinden jou! Ben je Jeugdarts? Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige 4, Jeugdverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde? Team- of zorgmanager in een zorgorganisatie? HR-adviseur Zorg en Welzijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een nieuwe baan bij Captise!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature: (Senior) Teamleider Behandeldienst bij Kennemerhart

Vacature: (Senior) Teamleider Behandeldienst bij Kennemerhart 13 juni 2023

Vacature: (Senior) Teamleider Behandeldienst bij Kennemerhart

Kennemerhart is een grote ouderenorganisatie met 10 woonzorglocaties in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Ben jij die ondernemende, toegankelijke, veranderingsgezinde en coachende leidinggevende, die resultaten weet te bereiken, buiten bestaande structuren kan denken en beschikt over een gezond zelf reflecterend vermogen? En wil jij onderdeel zijn van ons MT Kortdurende Zorg? Dan ben jij de aangewezen (senior) teamleider behandeldienst om bij ons te komen werken als (senior) teamleider van de behandeldienst! Bij de behandeldienst kom je te werken met gemotiveerde specialisten zoals diëtisten, ergotherapeuten, artsen, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, kunstzinnig therapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden 2 juni 2023

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Je gaat werken in het team Jeugd van de gemeente Coevorden. Dit is één van de teams binnen het sociaal domein. In team Jeugd is de toegang voor jeugdhulp georganiseerd. Het team bestaat uit 20 collegiale, gemotiveerde en betrokken medewerkers, waaronder de frontoffice Jeugd, jeugdconsulenten, beleidsmedewerkers Jeugd, praktijkondersteuners Jeugd bij de huisartsen, een kwaliteitscoördinator en contractmanagement. We werken veel samen met de andere partners in het jeugdveld, waaronder Maatschappelijk werk en het onderwijs.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice Alphen ad Rijn

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice Alphen ad Rijn 14 november 2022

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice Alphen ad Rijn

Home Instead Thuisservice Alphen aan den Rijn - Leiden (verder Home Instead) is vijf jaar geleden gestart als een organisatie binnen de ouderenzorg en heeft inmiddels meer dan 110 personeelsleden. Home Instead ondersteunt ouderen in hun wens om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij doen dat door praktische ondersteuning in het leven van alledag waarbij persoonlijke aandacht de kern is: vaste medewerkers komen op tijdstippen die door de klant bepaald worden.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice 28 april 2022

Vacature Casemanager (Klantcoördinator) bij Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice Alphen aan den Rijn - Leiden (verder Home Instead) is vijf jaar geleden gestart als een organisatie binnen de ouderenzorg en heeft inmiddels meer dan 110 personeelsleden. Home Instead ondersteunt ouderen in hun wens om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij doen dat door praktische ondersteuning in het leven van alledag waarbij persoonlijke aandacht de kern is: vaste medewerkers komen op tijdstippen die door de klant bepaald worden.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land 25 september 2018

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land

Voor landelijke opdrachtgever. Jij bent professioneel en betrokken. Als wijkverpleegkundige midden in de gemeenschap. Netwerk van zorg en hulp. Met geloof in betere zorg. Past dit jou? Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit. In afstemming met jou bepalen we de omvang van je dienstverband. Bekijk snel op welke plaatsen er vacatures zijn. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden 28 mei 2018

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten, omgeving Velp, voor verzorgende niveau 3, eventueel verpleegkundige niv 4. Dienstverband (diverse uren) of op zzp-basis. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal 28 mei 2018

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten, omgeving Velp, voor verzorgende 3 IG, voor nader af te spreken aantal uur per week. Je bent deel van een breed samengesteld team. Meerdere vacatures. Ook werken op ZZP-basis is mogelijk; daarbij kan ook voor langere termijn een urengarantie (max 20) worden afgesproken. Je kunt ook doorgroeien naar verpleegkundige niveau 4.

Vacature is open, sollicitanten welkom
RSS

Theme picker