Vacature

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

 • 2 juni 2023
 • Weergaves: 2607

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Je gaat werken in het team Jeugd van de gemeente Coevorden. Dit is één van de teams binnen het sociaal domein. In team Jeugd is de toegang voor jeugdhulp georganiseerd. Het team bestaat uit 20 collegiale, gemotiveerde en betrokken medewerkers, waaronder de frontoffice Jeugd, jeugdconsulenten, beleidsmedewerkers Jeugd, praktijkondersteuners Jeugd bij de huisartsen, een kwaliteitscoördinator en contractmanagement. We werken veel samen met de andere partners in het jeugdveld, waaronder Maatschappelijk werk en het onderwijs.

Coevorden is voor het team Jeugd op zoek naar een

Gedragsdeskundige

WO, HBO | Schaal 10 - 11 | Vast | Max. €5725 | 24 UUR
24 uur per week, voor de periode van 1 jaar, 
met de intentie tot een vast dienstverband


Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!


‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’ Je gaat werken in het team Jeugd.

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige adviseer je de jeugdconsulenten zodat zij goede beslissingen kunnen nemen over de inzet van netwerk, voorliggende voorzieningen en lichte of zwaardere vormen van jeugdhulp. Daarbij wordt bij zaken waarbij het gaat om veiligheid de werkwijze van signs of safety ingezet. Ook heb je een rol bij het adviseren van partners in het voorveld.

Jij levert de kennis en ervaring op het inhoudelijk kwalitatieve deel van het werk, waarbij je een aanvulling bent op de kennis die de HBO(+) geschoolde medewerkers zelf al hebben. Je werkt nauw samen met de coördinator die de juridische kwaliteit en processen bewaakt en met de jeugdconsulenten die zelf een deel van hun werkbegeleiding verzorgen.

Jouw kennis en ervaring kan ook worden ingezet voor vragen van de andere disciplines van het sociaal domein, zoals WMO, schuldhulp en participatie. Ook is er een nauwe samenwerking met cluster veiligheid. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen in het sociaal domein om het normale leven te versterken.

solliciteer met brief en CV 
op vacaturepagina Coevorden 
https://bit.ly/3OR7ipK

Dit doe jij door:

 • Het adviseren aan de jeugdconsulenten en het begeleiden waar dat nodig is op inhoud van casuïstiek. De jeugdconsulenten hebben daarbij de regie over wat zij bespreken met de gedragsdeskundige en zij maken zelf de indicaties;
 • Deelname aan de wekelijkse casuïstiekbijeenkomsten;
 • Het voeren van individuele begeleidingsgesprekken met de jeugdconsulenten op basis van casuïstiek;
 • Een adviserende/consulterende rol richting een aantal externe partners;
 • Een bijdrage te leveren aan de beleidsontwikkeling waarbij het versterken van het normale leven de komende jaren prioriteit heeft.

 
Wie zoeken we?
Je bent iemand die actief kan luisteren, de juiste vragen kan stellen en hoofd- en bijzaken kan onderscheiden. In crisissituaties bewaar je de rust en het overzicht en ondersteun je de jeugdconsulenten. Je geeft inhoudelijk advies ten behoeve van besluitvorming. Je weet de jeugdconsulenten in hun kracht te zetten. Dit doe je door de jeugdconsulenten te ondersteunen in de stappen die in het proces gezet moeten worden. Daarvoor beschik je over kennis van veiligheid en onveiligheid bij kinderen en gezinnen.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent zichtbaar, hebt het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden. Je bent stressbestendig, weet je verantwoordelijkheid te pakken en oplossingsgericht te handelen. Je laat de verantwoordelijkheid waar die hoort.

Opleiding en ervaring van onze ideale kandidaat:

 • Je hebt een HBO+, WO of WO+ opleiding op het gebied van (ortho)pedagogiek of psychologie met kennis en ervaring rondom jeugd;
 • Vereiste is een SKJ registratie of een registratie die daarin om te zetten is (NVO, BIG art. 3 of 34 of NIP (Kind-Jeugd);
 • Kennis van (erkende) therapeutisch (crisis)interventies en behandelmethoden en van systemisch werken;
 • Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen, pedagogiek en sociologie;
 • Kennis van de Jeugdwet en de sociale kaart;
 • Ervaring in het adviseren en coachen/begeleiden van collega’s en externe partijen in jeugdcasuïstiek is een pré;
 • Je hebt een pré als je geschoold bent in de Signs of Safety-benaderingswijze (of bereid bent om dit te volgen).

De donderdag is voor deze functie een werkdag op kantoor.

Wat bieden we?
Je werkt binnen een organisatie die volop in beweging is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren! We stimuleren ook jóuw ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen, via onze eigen academie of bij een instituut naar keuze. Je krijgt veel ruimte om mee te denken én om je ideeën uit te voeren. We werken zowel vanuit huis als op kantoor (50/50) en je kan je uren flexibel indelen, afgestemd op jouw werkpakket én persoonlijke voorkeur. Een goede thuiswerkplek vinden wij belangrijk. We zorgen voor goede voorzieningen die jij nodig hebt om thuis te werken.

Het gaat om een functie waarbij je 24 uur per week beschikbaar bent. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform schaal 10 of 11. Dat is maximaal € 5.725,- bruto bij een fulltime dienstverband. We binden je graag aan onze organisatie. Na een jaarcontract is onze intentie dan ook je een vast contract aan te bieden. Je ontvangt 144 wettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er 50,4 uur bovenwettelijke vakantie-uren.

Een greep uit ons brede pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: een pensioenregeling via het ABP, betaald ouderschapsverlof en een Individueel Keuze Budget van 17,05 % van het jaarsalaris. Dit budget kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je er extra verlofdagen mee kopen, je kunt verlofsparen en je kunt het inzetten voor de fietsregeling. Je mag het budget natuurlijk ook laten uitbetalen. Bij ons krijg je bovendien nog een reiskostenregeling, een thuiswerkvergoeding én een Persoonlijk budget van € 850 per jaar bij een fulltime dienstverband.

solliciteer met brief en CV 
op vacaturepagina Coevorden 
https://bit.ly/3OR7ipK

Koffiemoment:
Ben je benieuwd naar onze organisatie, maar weet je nog niet zeker of je ook gelijk wilt solliciteren? Dán is een koffiemoment een leuke manier om een ‘kijkje’ te kunnen nemen in onze organisatie. Wij ontvangen je graag op donderdag 15 juni a.s. Meld je vóór dinsdag 13 juni a.s. aan voor een persoonlijke afspraak voor een kopje koffie of thee via solliciteren@coevorden.nl.

Pak jij deze kans? Solliciteer!
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christa Slim (teamleider Jeugd), via telefoonnummer 06 – 27 83 01 06.
Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via ons sollicitatieformulier op de vacaturepagina van de Gemeente Coevorden via https://bit.ly/3OR7ipK

Je kunt tot en met 25 juni 2023 reageren. De gesprekken vinden plaats op 4 juli 2023.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: #Gedragskundige, #Gedragsdeskundige, #Gedragswetenschapper, #Pedagogiek, #NIP, #BIG, #SKJ, #NVO, #Jeugdpsychologie, #Psychologie, #HBO, #WO, #Overheid, #Publieke_Sector, #Jeugdzorg, #Gemeente, #Coevorden, #Drenthe

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug

Theme picker

Open Vacatures

Doe een open sollicitatie bij Captise

Doe een open sollicitatie bij Captise 28 februari 2016

Doe een open sollicitatie bij Captise

Banen vinden jou! Ben je Jeugdarts? Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige 4, Jeugdverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde? Team- of zorgmanager in een zorgorganisatie? HR-adviseur Zorg en Welzijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een nieuwe baan bij Captise!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacatures Stafarts bij GGD Fryslân

Vacatures Stafarts bij GGD Fryslân 28 september 2023

Vacatures Stafarts bij GGD Fryslân

GGD Fryslân is de gezondheidsdienst van de Friese gemeenten. De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de Friese burger.  GGD Fryslân is een aantrekkelijke werkgever met een dynamische werkomgeving. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen en investeren in de professionalisering van onze medewerkers. GGD Fryslân is bestuurlijk onderdeel van Veiligheidsregio Fryslân.  
 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacatures Jeugdverpleegkundige bij SAG-Jeugdgezondheidszorg, Amsterdam

Vacatures Jeugdverpleegkundige bij SAG-Jeugdgezondheidszorg, Amsterdam 2 augustus 2023

Vacatures Jeugdverpleegkundige bij SAG-Jeugdgezondheidszorg, Amsterdam

In de eerste vier jaar van hun leven ontwikkelen kinderen zich ontzettend snel. Dat maakt het werk van een jeugdverpleegkundige ook zo leuk en afwisselend. Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die veel voldoening haalt uit preventieve gezondheidszorg leveren aan deze bijzondere doelgroep en hun ouders? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze veelzijdige, uitdagende baan werk je binnen een Ouder en Kind Team (OKT) samen met Ouder en Kind adviseurs, jeugdartsen en jeugdpsychologen in Amsterdam

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts Nieuwkomers bij JGZ Utrecht

Vacature Jeugdarts Nieuwkomers bij JGZ Utrecht 17 juli 2023

Vacature Jeugdarts Nieuwkomers bij JGZ Utrecht

Utrecht heeft jou nodig! Wil jij deel uitmaken van een betrokken en dynamisch team dat zich inzet voor de gezondheid van kinderen en jongeren? Als Jeugdarts Nieuwkomers werk je samen met een hecht team, dat alle kinderen en jongeren tussen 0-18 jaar oud ziet die wonen op een asielzoekerscentrum (AZC), maar ook degenen die elders verblijven na hun vlucht naar Nederland. Je biedt medische zorg aan leerlingen op de International School en degenen die taalonderwijs volgen in de stad. Het Nieuwkomersteam werkt op diverse scholen, COA-locaties en wijkgebouwen in de stad Utrecht. Je bent werkzaam in een team van ongeveer 15 personen (jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten en planning). 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij GGD JGZ Amsterdam

Vacature Jeugdarts bij GGD JGZ Amsterdam 1 juli 2023

Vacature Jeugdarts bij GGD JGZ Amsterdam

De witte doktersjas uit en het mooie Amsterdam en Amstelland in. Je bent meer dan een jeugdarts in de spreekkamer, jouw expertise is voor alle jeugdigen in de wijk dichtbij. GGD Amsterdam is op zoek naar een jeugdarts met lef, een gezonde dosis ondernemerschap en stevige gespreksvaardigheden. Je kijkt verder dan de standaard richtlijnen, gaat erop uit in je wijk en biedt zorg op maat. Zowel de inwoners van de stad binnen jouw regio als het team rekent op jouw glasheldere visie en sociaal medische kennis. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdverpleegkundige bij GGD Amsterdam

Vacature Jeugdverpleegkundige bij GGD Amsterdam 1 juli 2023

Vacature Jeugdverpleegkundige bij GGD Amsterdam

Wil je dat alle kinderen gelijke kansen krijgen op optimale gezondheid in Amsterdam en de regio Amstelland? Wil je graag werken in  de preventieve gezondheidszorg van een multiculturele samenleving in de grootste stad van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou! Als jeugdgezondheidszorg zijn we bezig met de doorontwikkeling van het vak van jeugdverpleegkundige. Een deel van onze verpleegkundigen volgt de opleiding tot verpleegkundige toekomst. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden 2 juni 2023

Vacature Gedragsdeskundige voor Team Jeugd Coevorden

Je gaat werken in het team Jeugd van de gemeente Coevorden. Dit is één van de teams binnen het sociaal domein. In team Jeugd is de toegang voor jeugdhulp georganiseerd. Het team bestaat uit 20 collegiale, gemotiveerde en betrokken medewerkers, waaronder de frontoffice Jeugd, jeugdconsulenten, beleidsmedewerkers Jeugd, praktijkondersteuners Jeugd bij de huisartsen, een kwaliteitscoördinator en contractmanagement. We werken veel samen met de andere partners in het jeugdveld, waaronder Maatschappelijk werk en het onderwijs.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij Centrum voor Medische Genetica UZ Brussel

Vacature Jeugdarts bij Centrum voor Medische Genetica UZ Brussel 26 mei 2023

Vacature Jeugdarts bij Centrum voor Medische Genetica UZ Brussel

Het Centrum voor Medische Genetica (CMG) is één van de speerpunten van het UZ Brussel en één van de acht  centra in België waar aan erfelijkheidsonderzoek wordt gedaan. Via de efficiënte werking van zijn kliniek en laboratorium wil het CMG een kwalitatief zorgprogramma aanbieden aan zijn patiënten. 

Het Centrum voor Medische Genetica UZ Brussel heeft sinds meer dan 25 jaar een opvolgprogramma voor kinderen geboren na verschillende vormen van medisch begeleide voortplanting. Dit opvolgprogramma stelt ons in staat de gezondheid en het algemeen welzijn van deze kinderen te documenteren. De kinderen worden in ons Centrum op verschillende leeftijden gezien voor een lichamelijk onderzoek en een grondige anamnese van de ouders.

Vacature is open, sollicitanten welkom
RSS

Theme picker

Hulp bij vacatures

Laat Captise jouw (jeugd)vacatures ook verspreiden naar meer dan 20.000 jeugdprofessionals. We zetten diverse podia en kanalen in, waaronder een tweewekelijkse JGZ-nieuwsbrief (cirda 6.000 abonnees). Wil je informatie over verdere mogelijkheden om je vacature te vervullen? Neem contact op met Captise per e-mail (o.v.v. informatie vacatures.JGZ) of meld je vacature online aan

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van actuele, geplaatste, vacatures? Meld je dan aan voor de tweewekelijkse JGZ-Nieuwsbrief.

Eerdere vacatures JGZ (niet meer actueel)

 • Stafarts JGZ Santé Partners
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis Midden-Brabant
 • Jeugdarts Jong JGZ
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond
 • Manager Jeugdgezondheidszorg GGD Amsterdam
 • Vertrouwensarts Samen Veilig Midden-Nederland
 • Vacature Medewerker Basisteam CJG De Bilt
 • Vacature Vertrouwensarts Sociaal Crisis Plan Aruba
 • Jeugdverpleegkundigen bij GGD Amsterdam
 • Arts JGZ bij Careyn Jeugd en Gezin
 • Adviseur Collectieve Opvoedondersteuning Volksgezondheid Utrecht
 • Manager ZuidZorg JGZ B.V.
 • Regiocoördinator VOG NSDSK
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis Midden-Brabant
 • Directeur SOGEON
 • Jeugdarts of Kinder(revalidatie)arts Vogellanden
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis IJsselland
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis Drenthe
 • Manager Jeugdgezondheidszorg Vérian
 • Vertrouwensarts Veilig Thuis Hollands Midden
 • Teamcoach Jeugdgezondheidszorg JGZ Z-Holland West
 • Jeugdarts op St Maarten
 • Strategisch Beleidsontwikkelaar GGD Limburg Noord
 • Teamcoördinator CJG Capelle ad IJssel
 • Jeugdverpleegkundigen 4-18 Volksgezondheid Utrecht
 • Jeugdverpleegkundigen GGD Hollands Midden
 • Jeugdverpleegkundige GGD Haaglanden
 • Stafarts bij ZuidZorg en Zorgboog
 • Teammanager Jeugd bij Volksgezondheid Utrecht
 • Stafarts bij MeanderGroep
 • Jeugdartsen Volksgezondheid Utrecht
 • Jeugdarts STMR
 • Centraal adviserend arts bij Kind en Gezin Brussel
 • Jeugdverpleegkundige Voorzorg bij Volksgezondheid Utrecht
 • Verpleegkundigen ADO bij GGD Hollands Midden
 • Jeugdverpleegkundigen Rivas Zorggroep
 • Sociaal verpleegkundigen GGD Regio Utrecht
 • Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam
 • Jeugdverpleegkundigen GGD Hart voor Brabant
 • Jeugdartsen GGD Hart voor Brabant
 • Jeugdarts bij JGZ Kennemerland
 • Verpleegkundige JGZ 0-19 bij JGZ ZHW
 • Verpleegkundig specialist voor JeugdGGZ
 • 2 artsen JGZ 0-4 bij GGD Groningen
 • Teammanagers JGZ
 • Psychiater voor JeugdGGZ
 • Jeugdartsen 0-19 bij GGD Twente
 • Senior adviseur bij Nederlands Centrum Jeugdgezondheid
 • CJG-manager in Midden Delfland
 • Vertrouwensarts Bureau Jeugdzorg Noord-Holland
 • Manager JGZ bij GGD Hollands-Midden
 • Jeugdarts bij GGD Drenthe