Vacature

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

  • 13 september 2018
  • Weergaves: 273

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant  een enthousiaste Jeugdarts (0-4 jaar) of Basisarts met JGZ ervaring, voor minimaal 16 - 32 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou! Wil je werken in een mooie, rustige omgeving waar ruimte is en huizen nog betaalbaar zijn, op slechts 30 (auto)minuten van Rotterdam en Antwerpen? Volg je hart en maak het verschil als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg!

We zoeken een 

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring
16-32 uur

Wat ga je doen?
Als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg ben je verantwoordelijk voor de bevordering van een veilige  en gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar (in de nabije toekomst ook 0-12 jaar) vanuit sociaal medisch perspectief. Je verricht medische onderzoeken bij zuigelingen en peuters. Je werkt samen in een team met jeugdverpleegkundigen en consultatiebureau assistenten De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen en vroege opsporing van het ontstaan en verloop van ziektes.

Als Jeugdarts begeleid en verwijs je kinderen en ouders. Je geeft voorlichting, informeert en adviseert ouders. Daarnaast onderhoud je contacten met medisch specialisten, paramedici, (voor)scholen en andere zorgverleners. Voor een jeugdarts KNMG is er ook de mogelijkheid om de eindverantwoordelijkheid te nemen voor een overstijgend inhoudelijk aandachtsgebied of opleider te worden.

Je werkt in een kleinschalige goed georganiseerde JGZ organisatie waar de lijnen kort zijn, medewerkers gekend zijn en meedenken in beleid. TWB is een erkende opleidingsinstelling voor de opleiding tot jeugdarts en arts M&G.

Je hebt een vaste werkplek binnen een gemeenteteam van jeugdverpleegkundigen en cb-assistenten. Dit is  een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid. Tevens adviseert het team de betreffende gemeente over het jeugd (gezondheids)beleid. Daarnaast werk je ook op de verschillende andere locaties van TWB Jeugdgezondheidszorg. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het rijksvaccinatieprogramma binnen de regio.

Herken jij jezelf in de vacature van Jeugdarts 0-4 jaar? Ben je voor minimaal 16 en maximaal 32 uur per week beschikbaar en ben je Jeugdarts KNMG of Basisarts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou

  • het werken binnen een zelfsturend team in een zelfstandige en verantwoordelijke baan
  • een ruime keuze aan scholing en opleidingen, zoals de introductiecursus JGZ als Basisarts
  • de mogelijkheid om als jeugdarts KNMG andere collega's op te leiden tot Jeugdarts KNMG  
  • de ruimte om met ons het gesprek aan te gaan over bijvoorbeeld werkdagen, werktijden en de omvang van je arbeidsovereenkomst
  • salaris inschaling in FWG 60-65 (€2969,29 - €5188,29)
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT; extra toeslag voor werken tijdens avonden en op zaterdag, 8% vakantietoeslag, 7% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten wij van jou?
TWB Jeugdgezondheidszorg biedt je veel, maar natuurlijk mogen wij ook wat van jou verwachten.

  • Je bent minimaal Basisarts en bent bij voorkeur opgeleid tot Jeugdarts KNMG
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om verbanden te zien en problemen/afwijkingen te signaleren en te beoordelen
  • Je hebt een positieve, actieve houding en je bent resultaatgericht
  • Je bent communicatief vaardig, weet informatie over te brengen aan kinderen en ouders/verzorgers en kan goed samenwerken.
  • Je bent digitaal vaardig
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto

Meer weten?
Wil je meer weten over TWB? Bezoek www.twb.nl of volg ons op social media.

Jouw reactie
Klinkt dit als de ideale baan in de jeugdgezondheidszorg? Dat is het ook! Laat je sollicitatie achter via de website www.werkenbijtwb.nl en je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ellen Peerbolte via het telefoonnummer (088) - 5603005.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Jeugd

Open Vacatures

Doe een open sollicitatie bij Captise

Doe een open sollicitatie bij Captise 28 februari 2016

Doe een open sollicitatie bij Captise

Banen vinden jou! Ben je Jeugdarts? Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige 4, Jeugdverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde? Team- of zorgmanager in een zorgorganisatie? HR-adviseur Zorg en Welzijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een nieuwe baan bij Captise!
Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-12 jaar in Leiden

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-12 jaar in Leiden 25 september 2018

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-12 jaar in Leiden

De sector PZJ van de GGD Hollands Midden is voor het team in Leiden Zuid/West, locatie CJG 5 Meilaan en Locatie Stevenshof op zoek naar een Jeugdverpleegkundige 0-12 jaar. Want helaas! Twee fijne collega’s uit ons team gaan elders in de organisatie werken. Dat is te betreuren voor ons team, maar misschien een kans voor jou! Voor 32 uur, waarin 2 'ontwikkeluren'. Reageer voor 10 oktober.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Vertrouwensarts bij Veilig Thuis Drenthe

Vacature Vertrouwensarts bij Veilig Thuis Drenthe 18 september 2018

Vacature Vertrouwensarts bij Veilig Thuis Drenthe

Veilig Thuis Drenthe geeft advies en biedt ondersteuning aan inwoners en professionals die te maken hebben met vermoedens of situaties van huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis levert ook een belangrijke bijdrage aan de deskundigheidsbevordering en de ondersteuning van lokale sociaal werkers. Veilig Thuis Drenthe heeft een vacature voor een Vertrouwensarts, in loondienst of op freelance- of opdrachtbasis, maximaal 32 uur/week. Je wordt betrokken bij alle meldingen die binnenkomen waarbij sprake is van mishandeling, (psychiatrische) problematiek en bij acute ernstige of levensbedreigende situaties. Lees meer en reageer!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-4 bij Volksgezondheid Utrecht

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-4 bij Volksgezondheid Utrecht 14 september 2018

Vacature Jeugdverpleegkundige 0-4 bij Volksgezondheid Utrecht

Gezocht: Een onmisbare schakel in de Jeugdgezondheidszorg

Als Jeugdverpleegkundige kom je te werken bij één van de teams binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ). JGZ helpt kinderen van nul tot achttien gezond en veilig opgroeien in de stad. Samen met ouders kijken we naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind en de dagelijkse vragen rond opvoeden en opgroeien. Daarnaast sporen we gezondheidsproblemen op, voorkomen en verwijzen we naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. De JGZ heeft een belangrijke preventieve functie. Kernwoorden zijn dialoog- en wijkgericht werken. JGZ heeft ruim 160 medewerkers, waaronder jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, teamassistenten, screeners en logopedisten. In Utrecht doet een verpleegkundige 0-4 in het spreekuur ook medische screening zoals hart-, heupen-, VOV-onderzoek, na een (interne) scholing. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Klus: Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar bij Volksgezondheid Utrecht

Klus: Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar bij Volksgezondheid Utrecht 14 september 2018

Klus: Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar bij Volksgezondheid Utrecht

Gezocht: Een onmisbare schakel in de Jeugdgezondheidszorg

Volksgezondheid in Utrecht heeft een vacature voor een Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar. 24-36 uur per week. Als Jeugdverpleegkundige kom je te werken bij één van de teams binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ). JGZ helpt kinderen van nul tot achttien gezond en veilig opgroeien in de stad. Samen met ouders kijken we naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind en de dagelijkse vragen rond opvoeden en opgroeien. Daarnaast sporen we gezondheidsproblemen op, voorkomen en verwijzen we naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. De JGZ heeft een belangrijke preventieve functie. Kernwoorden zijn dialoog- en wijkgericht werken. JGZ heeft ruim 160 medewerkers, waaronder jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, teamassistenten, screeners en logopedisten. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature ADO Verpleegkundige voor de Duin en Bollenstreek GGD Hollands Midden

Vacature ADO Verpleegkundige voor de Duin en Bollenstreek GGD Hollands Midden 13 september 2018

Vacature ADO Verpleegkundige voor de Duin en Bollenstreek GGD Hollands Midden

De sector PZJ van de GGD Hollands Midden is voor de regio Duin- en Bollen en Leiden e.o. op zoek naar een ADO verpleegkundige, tijdelijk voor 6 maanden voor 26-32 uur per maand. Als jeugdverpleegkundige ADO (adolescenten) richt je je op verpleegkundige taken en opvoedondersteuning. Je werk is net zo divers als de jeugd zelf. We werken vanuit de visie op positieve gezondheid: eigen kracht, vermogens en competenties staan voorop en we doen wat nodig is. Reageer voor 28 september 2018.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant 13 september 2018

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant  een enthousiaste Jeugdarts (0-4 jaar) of Basisarts met JGZ ervaring, voor minimaal 16 - 32 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou! Wil je werken in een mooie, rustige omgeving waar ruimte is en huizen nog betaalbaar zijn, op slechts 30 (auto)minuten van Rotterdam en Antwerpen? Volg je hart en maak het verschil als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacatures Jeugdarts / ANIOS bij GGD Hollands Midden

Vacatures Jeugdarts / ANIOS bij GGD Hollands Midden 4 september 2018

Vacatures Jeugdarts / ANIOS bij GGD Hollands Midden

De sector PZJ van de GGD Hollands Midden is voor de regio Rijnstreek (CJG Kaag en Brasem en CJG Alpen ad Rijn Stadhuisplein) op zoek naar een Jeugdarts/ANIOS voor 12 uur respectievelijk 16-24 uur per week. Tot meer uren combineren met werk voor de invalpool is bespreekbaar. Je werk is net zo divers als de jeugd zelf. We werken vanuit de visie op positieve gezondheid: eigen kracht, vermogens en competenties staan voorop en we doen wat nodig is. Reageer voor 1 oktober 2018.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam 4 september 2018

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam

Het cluster Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Amterdam heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheid, groei en ontwikkeling van jeugdigen van 0-23 jaar. De GGD heeft meerdere vacatures voor Jeugdverpleegkundige, 24-36 uur. Werken, in multidisciplinaire teams, in de preventieve gezondheidszorg, aan de basis van een multiculturele samenleving in de grootste stad van Nederland; dat spreekt jou aan en zie je als een uitdaging. Werk samen met ouders en jeugdigen.


Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij Yunio

Vacature Jeugdarts bij Yunio 3 september 2018

Vacature Jeugdarts bij Yunio

Houd jij je graag bezig met de ontwikkeling en gezondheid van het jonge kind? Maak jij je als jeugdarts sterk voor preventie en vroegsignalering? Ben jij een expert op het gebied van de volksgezondheid van de jeugd? Weet jij daarnaast op prettige en passende wijze aansluiting te vinden bij ouders/verzorgers? Dan is Yunio op zoek naar jou!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij JGZ Kennemerland

Vacature Jeugdarts bij JGZ Kennemerland 6 augustus 2018

Vacature Jeugdarts bij JGZ Kennemerland

Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zoeken wij versterking van onze teams in Midden- en Zuid Kennemerland. Wij hebben twee vacatures voor de functie van Jeugdarts voor onze locaties in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland, een vacature voor 16 uur per week en op oproepbasis voor onze locaties in de regio Midden- en Zuid Kennemerland. Doelgroep 0-4 jaar.

Vacature is open, sollicitanten welkom
RSS

Hulp bij vacatures

Laat Captise jouw (jeugd)vacatures ook verspreiden naar meer dan 20.000 jeugdprofessionals. We zetten diverse podia en kanalen in, waaronder een tweewekelijkse JGZ-nieuwsbrief (meer dan 6.500 abonnees). Wil je informatie over verdere mogelijkheden om je vacature te vervullen? Neem contact op met Captise per e-mail (o.v.v. informatie vacatures.JGZ) of meld je vacature online aan

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van actuele, geplaatste, vacatures? Meld je dan aan voor de tweewekelijkse JGZ-Nieuwsbrief.

Eerdere vacatures JGZ (niet meer actueel)

  • Manager Jeugdgezondheidszorg Vérian
  • Vertrouwensarts Veilig Thuis Hollands Midden
  • Teamcoach Jeugdgezondheidszorg JGZ Z-Holland West
  • Jeugdarts op St Maarten
  • Strategisch Beleidsontwikkelaar GGD Limburg Noord
  • Teamcoördinator CJG Capelle ad IJssel
  • Jeugdverpleegkundigen 4-18 Volksgezondheid Utrecht
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Hollands Midden
  • Jeugdverpleegkundige GGD Haaglanden
  • Stafarts bij ZuidZorg en Zorgboog
  • Teammanager Jeugd bij Volksgezondheid Utrecht
  • Stafarts bij MeanderGroep
  • Jeugdartsen Volksgezondheid Utrecht
  • Jeugdarts STMR
  • Centraal adviserend arts bij Kind en Gezin Brussel
  • Jeugdverpleegkundige Voorzorg bij Volksgezondheid Utrecht
  • Verpleegkundigen ADO bij GGD Hollands Midden
  • Jeugdverpleegkundigen Rivas Zorggroep
  • Sociaal verpleegkundigen GGD Regio Utrecht
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Hart voor Brabant
  • Jeugdartsen GGD Hart voor Brabant
  • Jeugdarts bij JGZ Kennemerland
  • Verpleegkundige JGZ 0-19 bij JGZ ZHW
  • Verpleegkundig specialist voor JeugdGGZ
  • 2 artsen JGZ 0-4 bij GGD Groningen
  • Teammanagers JGZ
  • Psychiater voor JeugdGGZ
  • Jeugdartsen 0-19 bij GGD Twente
  • Senior adviseur bij Nederlands Centrum Jeugdgezondheid
  • CJG-manager in Midden Delfland
  • Vertrouwensarts Bureau Jeugdzorg Noord-Holland
  • Manager JGZ bij GGD Hollands-Midden
  • Jeugdarts bij GGD Drenthe