Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB

  • 26 maart 2018
  • Weergaves: 399

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant (Roosendaal en Bergen op Zoom) een enthousiaste Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring voor minimaal 16 - 28 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg ben je verantwoordelijk voor de bevordering van een veilige en gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar (in de nabije toekomst ook 0-12 jaar) vanuit sociaal medisch perspectief. Je verricht medische onderzoeken bij zuigelingen en peuters. Je werkt samen in een team met jeugdverpleegkundigen en consultatiebureau assistenten De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen en vroege opsporing van het ontstaan en verloop van ziektes.

Als jeugdarts begeleid en verwijs je kinderen en ouders. Je geeft voorlichting, informeert en adviseert ouders. Daarnaast onderhoud je contacten met medisch specialisten, paramedici, (voor)scholen en andere zorgverleners. Je werkt met collega’s op de verschillende locaties van TWB Jeugdgezondheidszorg als een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het rijksvaccinatieprogramma binnen de regio.

Herken jij jezelf in de vacature van Jeugdarts 0-4 jaar? Ben je voor minimaal 16 en maximaal 28 uur per week beschikbaar en ben je Jeugdarts KNMG of Basisarts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou

  1. het werken binnen een zelfsturend team in een zelfstandige en verantwoordelijke baan
  2. een ruime keuze aan scholing en opleidingen
  3. als Basisarts volg je de introductiecursus JGZ en de opleiding tot Jeugdarts KNMG binnen 1 jaar na aanvang van je dienstverband
  4. de ruimte om met ons het gesprek aan te gaan over bijvoorbeeld werkdagen, werktijden en de omvang van je arbeidsovereenkomst
  5. uitstekende arbeidsvoorwaarden: FWG 60-65, extra toeslag conform CAO voor werken tijdens avonden en op zaterdag, 8% vakantietoeslag, 7% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering 

Wat verwachten wij van jou?
TWB Jeugdgezondheidszorg bied je veel, maar natuurlijk mogen wij ook wat van jou verwachten:

  • Je bent minimaal Basisarts en bent bij voorkeur opgeleid tot Jeugdarts KNMG
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om verbanden te zien en problemen/afwijkingen te signaleren en te beoordelen
  • Je hebt een positieve, actieve houding en je bent resultaatgericht
  • Je bent communicatief vaardig, weet informatie over te brengen aan kinderen en ouders/verzorgers en kan goed samenwerken
  • Je bent digitaal vaardig
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto 

Jouw reactie
Klinkt dit als de ideale baan in de jeugdgezondheidszorg? Dat is het ook! Laat je sollicitatie achter via de website www.werkenbijtwb.nl en je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Krijger via het telefoonnummer (088) 560 3071.
Wil je meer weten over TWB? Bezoek www.twb.nl of volg ons op social media.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Jeugd

Open Vacatures

Doe een open sollicitatie bij Captise

Doe een open sollicitatie bij Captise 28 februari 2016

Doe een open sollicitatie bij Captise

Banen vinden jou! Ben je Jeugdarts? Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige 4, Jeugdverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde? Team- of zorgmanager in een zorgorganisatie? HR-adviseur Zorg en Welzijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een nieuwe baan bij Captise!
Vacature is open, sollicitanten welkom

Jeugdverpleegkundige Krimpenerwaard GGD Hollands Midden

Jeugdverpleegkundige Krimpenerwaard GGD Hollands Midden 29 maart 2018

Jeugdverpleegkundige Krimpenerwaard GGD Hollands Midden

De Jeugdgezondheidszorg van GGD Hollands Midden biedt de diensten van de JGZ dichtbij de klanten aan. GGD Hollands Midden heeft een vacature voor Jeugdverpleegkundige 0-12, voor tenminste 18 uur per week. In Krimpenerwaard, een landelijk gebied waar de inwoners gewend zijn aan de continuïteit van vaste medewerkers bij de JGZ. Reageer voor 19 april 2018. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB 26 maart 2018

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant (Roosendaal en Bergen op Zoom) een enthousiaste Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring voor minimaal 16 - 28 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Jeugdarts 0-4 jaar en Jeugdarts 4-18 jaar bij Volksgezondheid Utrecht

Jeugdarts 0-4 jaar en Jeugdarts 4-18 jaar bij Volksgezondheid Utrecht 23 maart 2018

Jeugdarts 0-4 jaar en Jeugdarts 4-18 jaar bij Volksgezondheid Utrecht

Volksgezondheid in Utrecht heeft een vacature voor een Jeugdarts 0-4 en Jeugdarts 4-18 jaar. 24-36 uur per week. JGZ Utrecht, ongeveer 200 medewerkers, moderniseert waarbij de kernwoorden dialoog- en wijkgericht werken zijn. Heb je ruime kennis van en affiniteit met het werkterrein van de jeugdgezondheidszorg specifiek voor 0-4 en/of 4-18 jarigen? Draag je bij aan het gezond en veilig opgroeien van de kinderen in de stad. Solliciteer dan!


Vacature is open, sollicitanten welkom

Jeugdarts(en) 0-12 jaar bij GGD Hollands Midden

Jeugdarts(en) 0-12 jaar bij GGD Hollands Midden 21 maart 2018

Jeugdarts(en) 0-12 jaar bij GGD Hollands Midden

Voor de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden e.o. zoekt GGD Hollands Midden jeugdarts(en), 0-12 jaar. Voor, in overleg, 18-36 uur per week. Je werk is net zo divers als de jeugd zelf. Reageer voor 4 april 2018. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar / Ouder- en kindadviseur SAG Jeugdgezondheidszorg

Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar / Ouder- en kindadviseur SAG Jeugdgezondheidszorg 6 maart 2018

Jeugdverpleegkundige 0-4 jaar / Ouder- en kindadviseur SAG Jeugdgezondheidszorg

In de eerste vier jaar van hun leven ontwikkelen kinderen zich ontzettend snel. Dat maakt het werk van een jeugdverpleegkundige ook zo leuk en afwisselend. Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die veel voldoening haalt uit preventieve gezondheidszorg leveren aan deze bijzondere doelgroep en hun ouders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature is open, sollicitanten welkom
RSS

Laat Captise jouw (jeugd)vacatures ook verspreiden naar meer dan 20.000 jeugdprofessionals. We zetten diverse podia en kanalen in, waaronder een tweewekelijkse JGZ-nieuwsbrief (meer dan 6.500 abonnees). Wil je informatie over verdere mogelijkheden om je vacature te vervullen? Neem contact op met Captise per e-mail (o.v.v. informatie vacatures.JGZ) of meld je vacature online aan

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van actuele, geplaatste, vacatures? Meld je dan aan voor de tweewekelijkse JGZ-Nieuwsbrief.

Eerdere vacatures JGZ (niet meer actueel)

  • Manager Jeugdgezondheidszorg Vérian
  • Vertrouwensarts Veilig Thuis Hollands Midden
  • Teamcoach Jeugdgezondheidszorg JGZ Z-Holland West
  • Jeugdarts op St Maarten
  • Strategisch Beleidsontwikkelaar GGD Limburg Noord
  • Teamcoördinator CJG Capelle ad IJssel
  • Jeugdverpleegkundigen 4-18 Volksgezondheid Utrecht
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Hollands Midden
  • Jeugdverpleegkundige GGD Haaglanden
  • Stafarts bij ZuidZorg en Zorgboog
  • Teammanager Jeugd bij Volksgezondheid Utrecht
  • Stafarts bij MeanderGroep
  • Jeugdartsen Volksgezondheid Utrecht
  • Jeugdarts STMR
  • Centraal adviserend arts bij Kind en Gezin Brussel
  • Jeugdverpleegkundige Voorzorg bij Volksgezondheid Utrecht
  • Verpleegkundigen ADO bij GGD Hollands Midden
  • Jeugdverpleegkundigen Rivas Zorggroep
  • Sociaal verpleegkundigen GGD Regio Utrecht
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam
  • Jeugdverpleegkundigen GGD Hart voor Brabant
  • Jeugdartsen GGD Hart voor Brabant
  • Jeugdarts bij JGZ Kennemerland
  • Verpleegkundige JGZ 0-19 bij JGZ ZHW
  • Verpleegkundig specialist voor JeugdGGZ
  • 2 artsen JGZ 0-4 bij GGD Groningen
  • Teammanagers JGZ
  • Psychiater voor JeugdGGZ
  • Jeugdartsen 0-19 bij GGD Twente
  • Senior adviseur bij Nederlands Centrum Jeugdgezondheid
  • CJG-manager in Midden Delfland
  • Vertrouwensarts Bureau Jeugdzorg Noord-Holland
  • Manager JGZ bij GGD Hollands-Midden
  • Jeugdarts bij GGD Drenthe