Vacature

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

  • 13 september 2018
  • Weergaves: 1730

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant  een enthousiaste Jeugdarts (0-4 jaar) of Basisarts met JGZ ervaring, voor minimaal 16 - 32 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou! Wil je werken in een mooie, rustige omgeving waar ruimte is en huizen nog betaalbaar zijn, op slechts 30 (auto)minuten van Rotterdam en Antwerpen? Volg je hart en maak het verschil als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg!

We zoeken een 

Jeugdarts of Basisarts met JGZ ervaring
16-32 uur

Wat ga je doen?
Als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg ben je verantwoordelijk voor de bevordering van een veilige  en gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar (in de nabije toekomst ook 0-12 jaar) vanuit sociaal medisch perspectief. Je verricht medische onderzoeken bij zuigelingen en peuters. Je werkt samen in een team met jeugdverpleegkundigen en consultatiebureau assistenten De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen en vroege opsporing van het ontstaan en verloop van ziektes.

Als Jeugdarts begeleid en verwijs je kinderen en ouders. Je geeft voorlichting, informeert en adviseert ouders. Daarnaast onderhoud je contacten met medisch specialisten, paramedici, (voor)scholen en andere zorgverleners. Voor een jeugdarts KNMG is er ook de mogelijkheid om de eindverantwoordelijkheid te nemen voor een overstijgend inhoudelijk aandachtsgebied of opleider te worden.

Je werkt in een kleinschalige goed georganiseerde JGZ organisatie waar de lijnen kort zijn, medewerkers gekend zijn en meedenken in beleid. TWB is een erkende opleidingsinstelling voor de opleiding tot jeugdarts en arts M&G.

Je hebt een vaste werkplek binnen een gemeenteteam van jeugdverpleegkundigen en cb-assistenten. Dit is  een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid. Tevens adviseert het team de betreffende gemeente over het jeugd (gezondheids)beleid. Daarnaast werk je ook op de verschillende andere locaties van TWB Jeugdgezondheidszorg. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het rijksvaccinatieprogramma binnen de regio.

Herken jij jezelf in de vacature van Jeugdarts 0-4 jaar? Ben je voor minimaal 16 en maximaal 32 uur per week beschikbaar en ben je Jeugdarts KNMG of Basisarts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou

  • het werken binnen een zelfsturend team in een zelfstandige en verantwoordelijke baan
  • een ruime keuze aan scholing en opleidingen, zoals de introductiecursus JGZ als Basisarts
  • de mogelijkheid om als jeugdarts KNMG andere collega's op te leiden tot Jeugdarts KNMG  
  • de ruimte om met ons het gesprek aan te gaan over bijvoorbeeld werkdagen, werktijden en de omvang van je arbeidsovereenkomst
  • salaris inschaling in FWG 60-65 (€2969,29 - €5188,29)
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT; extra toeslag voor werken tijdens avonden en op zaterdag, 8% vakantietoeslag, 7% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten wij van jou?
TWB Jeugdgezondheidszorg biedt je veel, maar natuurlijk mogen wij ook wat van jou verwachten.

  • Je bent minimaal Basisarts en bent bij voorkeur opgeleid tot Jeugdarts KNMG
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om verbanden te zien en problemen/afwijkingen te signaleren en te beoordelen
  • Je hebt een positieve, actieve houding en je bent resultaatgericht
  • Je bent communicatief vaardig, weet informatie over te brengen aan kinderen en ouders/verzorgers en kan goed samenwerken.
  • Je bent digitaal vaardig
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto

Meer weten?
Wil je meer weten over TWB? Bezoek www.twb.nl of volg ons op social media.

Jouw reactie
Klinkt dit als de ideale baan in de jeugdgezondheidszorg? Dat is het ook! Laat je sollicitatie achter via de website www.werkenbijtwb.nl en je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ellen Peerbolte via het telefoonnummer (088) - 5603005.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Jeugd

Open Vacatures

Doe een open sollicitatie bij Captise

Doe een open sollicitatie bij Captise 28 februari 2016

Doe een open sollicitatie bij Captise

Banen vinden jou! Ben je Jeugdarts? Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige 4, Jeugdverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde? Team- of zorgmanager in een zorgorganisatie? HR-adviseur Zorg en Welzijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een nieuwe baan bij Captise!
Vacature is open, sollicitanten welkom

Stafverpleegkundige JGZ - Super Key User bij Volksgezondheid Utrecht

Stafverpleegkundige JGZ - Super Key User bij Volksgezondheid Utrecht 7 december 2018

Stafverpleegkundige JGZ - Super Key User bij Volksgezondheid Utrecht

Gezocht: Een onmisbare schakel in de Jeugdgezondheidszorg

Als Jeugdverpleegkundige SKU ben je hét gezicht voor alle kinddossier-gerelateerde zaken. JGZ helpt kinderen van nul tot achttien gezond en veilig opgroeien in de stad. Samen met ouders kijken we naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind en de dagelijkse vragen rond opvoeden en opgroeien. Daarnaast sporen we gezondheidsproblemen op, voorkomen en verwijzen we naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. De JGZ heeft een belangrijke preventieve functie. Kernwoorden zijn dialoog- en wijkgericht werken. JGZ heeft ruim 160 medewerkers. De aanstelling is 32-36 uur, schaal 10. Volksgezondheid Utrecht maakt gebruik van het KIDOS-systeem. Het is een pré als een je aanvullende post-HBO opleiding Health Informatics hebt gevolgd, dan wel ben je bereid deze te volgen. Solliciteer snel.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Klantcoördinator Zorg Home Instead Kennemerland

Vacature Klantcoördinator Zorg Home Instead Kennemerland 29 november 2018

Vacature Klantcoördinator Zorg Home Instead Kennemerland

(Coördinerend wijkverpleegkundige / Casemanager)

Home Instead Kennemerland, een groeiend zorgbedrijf in ontwikkeling, heeft een vacature voor Coördinerend Wijkverpleegkundige / Casemanager voor de functie van Klantcoördinator Zorg voor 32-36 uur. In deze functie voer je klantgesprekken en organiseer je hoogwaardige persoonsgerichte dienstverlening voor klanten thuis. Samen met je collega’s uit het supportteam zorg je voor de juiste match tussen klant en CAREGivers.  

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij GGD Amsterdam

Vacature Jeugdarts bij GGD Amsterdam 22 november 2018

Vacature Jeugdarts bij GGD Amsterdam

Het cluster Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Amterdam heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheid, groei en ontwikkeling van jeugdigen van 0-23 jaar. De GGD heeft een vacature voor een Jeugdarts, 32-36 uur. De stedelijke problematiek bij onze jeugd spreekt je aan en zie je als een uitdaging. Werk samen met ouders en jeugdigen.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Vertrouwensarts Veilig Thuis Gelderland-Midden

Vacature Vertrouwensarts Veilig Thuis Gelderland-Midden 20 november 2018

Vacature Vertrouwensarts Veilig Thuis Gelderland-Midden

Veilig Thuis Gelderland-Midden is het Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling voor de regio Gelderland-Midden. Werken bij Veilig Thuis betekent actief zijn in een collegiale, uitdagende en innovatieve omgeving. Ben jij diegene die graag in deze omgeving komt werken en ben je aan een nieuwe uitdaging toe, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts 0-18 bij Volksgezondheid Utrecht

Vacature Jeugdarts 0-18 bij Volksgezondheid Utrecht 5 november 2018

Vacature Jeugdarts 0-18 bij Volksgezondheid Utrecht

Gezocht: een onmisbare schakel in de Jeugdgezondheidszorg

Als Jeugdarts kom je te werken bij één van de teams binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ). 24-36 uur. JGZ helpt kinderen van 0 tot 18 jaar gezond en veilig opgroeien in de stad. Met name jonge kinderen, en kinderen in kwetsbare situaties – daar begint de extra zorg al tijdens de zwangerschap. Samen met ouders kijken we naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind en de dagelijkse vragen rond opvoeden en opgroeien. Daarnaast sporen we gezondheidsproblemen op, voorkomen en verwijzen naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. De JGZ heeft een belangrijke preventieve functie. Binnen JGZ werken ruim 160 medewerkers, waaronder jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, teamassistenten, screeners en logopedisten.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Traineeship Basisarts bij Attent Zorg en Behandeling

Vacature Traineeship Basisarts bij Attent Zorg en Behandeling 31 oktober 2018

Vacature Traineeship Basisarts bij Attent Zorg en Behandeling

Ben jij BIG-geregistreerd basisarts en twijfel je tussen de specialisatie tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde? Of wil je jouw CV aanvullen met waardevolle ervaring in de zorg voor ouderen? Dan heeft Attent Zorg en Behandeling voor jou de oplossing! Wij bieden jou een uniek en op maat gemaakt ontwikkeltraject dat aansluit op jouw wensen en passie, zodat je kennis kunt maken met verschillende disciplines in de ouderenzorg. Op deze manier kun je bij Attent in een korte periode waardevolle ervaring opdoen in meerdere specialismen waar je de rest van je veelbelovende artsencarrière van kan profiteren! 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdartsen (0-12) of Anios (basisarts) Jeugdgezondheidszorg (0-12) GGD Hollands Midden

Vacature Jeugdartsen (0-12) of Anios (basisarts) Jeugdgezondheidszorg (0-12) GGD Hollands Midden 31 oktober 2018

Vacature Jeugdartsen (0-12) of Anios (basisarts) Jeugdgezondheidszorg (0-12) GGD Hollands Midden

De sector Publieke Zorg voor de Jeugd van GGD Hollands Midden staat voor preventieve zorg aan kinderen en jeugdigen in de leeftijdscategorie van 0 tot 19 jaar. Voor de locaties CJG Kaag en Braasem en de locatie CJG Alphen aan den Rijn zoekt de Jeugdartsen of Anios (basisarts) Jeugdgezondheidszorg. Je werk is net zo divers als de jeugd zelf. team wordt als steeds meer zelfsturend gezien, er wordt een actieve rol van je verwacht in deze teamontwikkeling. Belangstelling? Lees en solliciteer. Tot 12 november. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij GGD Noord- en Oost-Gelderland

Vacature Jeugdarts bij GGD Noord- en Oost-Gelderland 22 oktober 2018

Vacature Jeugdarts bij GGD Noord- en Oost-Gelderland

GGD Noord- en Oost-Gelderland is de gezondheidsdienst van 22 gemeenten in N- en O-Gelderland. De GGD biedt actief 'Een gezond houvast' en bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de inwoners. GGD NOG is werkzaam voor zowel de hele samenleving in Noord- en Oost-Gelderland, als afzonderlijke gemeenten of gedeelten daarvan zoals buurten of scholen. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij GGD Hollands Noorden

Vacature Jeugdarts bij GGD Hollands Noorden 4 oktober 2018

Vacature Jeugdarts bij GGD Hollands Noorden

samen werken aan gezond leven

De GGD Hollands Noorden werkt voor de 17 geneenten in Noord-Holland Noord. Het team Jeugdgezondheidszorg heeft een vacature voor Jeugdarts, 24 uur per week. Kun je ook nog goed luisteren en heb je geduld, respect, inlevingsgevoel, tact en overtuigingskracht, solliciteer dan! 


Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Vertrouwensartsen Veilig Thuis IJsselland

Vacature Vertrouwensartsen Veilig Thuis IJsselland 26 september 2018

Vacature Vertrouwensartsen Veilig Thuis IJsselland

Veilig Thuis IJsselland is het wettelijke advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. We staan voor het stoppen van het geweld en het duurzaam borgen van de veiligheid van alle betrokkenen van 0-100 jaar. Vanaf 1 oktober 2017 is VTIJ een zelfstandige organisatie die in nauwe samenwerking met haar partners in de regio IJsselland de ketenaanpak vorm geeft. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land 25 september 2018

Vacature Wijkverpleegkundige op tal van plaatsen in het land

Voor landelijke opdrachtgever. Jij bent professioneel en betrokken. Als wijkverpleegkundige midden in de gemeenschap. Netwerk van zorg en hulp. Met geloof in betere zorg. Past dit jou? Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit. In afstemming met jou bepalen we de omvang van je dienstverband. Bekijk snel op welke plaatsen er vacatures zijn. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (128)

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (128) 24 september 2018

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (128)

Jij bent de spil van de afdeling. Je weet zorgsituaties in te schatten. Kunt hierover overleggen en communiceren in het 'netwerk'. Je coacht het team op zorg/medisch inhoudelijke onderwerpen, maar ook op het gebied van probleemgedrag en welzijn. Je ondersteunt veranderingen op teamniveau in samenwerking met het zorgteam, hbo verpleegkundige, en de teammanager. CAO VVT. Uren, dagen en tijden zijn bespreekbaar.

Vacature is open, sollicitanten welkom

MBO verpleegkundige PG en somatiek, Noordwijkerhout (149)

MBO verpleegkundige PG en somatiek, Noordwijkerhout (149) 24 september 2018

MBO verpleegkundige PG en somatiek, Noordwijkerhout (149)

Jij draagt de bewoners een warm hart toe en je kunt goed inspelen op hun zorgvraag. Jij laat je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de bewoner. Je coacht het team op zorg/medisch inhoudelijke onderwerpen, maar ook op het gebied van probleemgedrag en welzijn. Je ondersteunt veranderingen op teamniveau in samenwerking met het zorgteam, hbo verpleegkundige, en de teammanager. Ook jij wilt "van regels naar relaties". CAO VVT. 24-32 uur per week.

Vacature is open, sollicitanten welkom

MBO verpleegkundige Leiden, doelgroep PG (158)

MBO verpleegkundige Leiden, doelgroep PG (158) 24 september 2018

MBO verpleegkundige Leiden, doelgroep PG (158)

Jij bent de spil van de afdeling. Je weet zorgsituaties in te schatten. Kunt hierover overleggen en communiceren in het 'netwerk'. Je coacht het team op zorg/medisch inhoudelijke onderwerpen, maar ook op het gebied van probleemgedrag en welzijn. Je ondersteunt veranderingen op teamniveau in samenwerking met het zorgteam, hbo verpleegkundige, en de teammanager. CAO VVT. Uren, dagen en tijden zijn bespreekbaar.

Vacature is open, sollicitanten welkom

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (174)

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (174) 24 september 2018

MBO verpleegkundige somatiek, Leiden (174)

Jij bent de spil van de afdeling. Je weet zorgsituaties in te schatten. Kunt hierover overleggen en communiceren in het 'netwerk'. Gericht op de patient. Empathie is belangrijk. Voor jouw liefdevolle, belevingsgerichte zorg. Je coacht het team, stimuleert en motiveert. Uren in overleg. 

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant 13 september 2018

Vacature Jeugdarts 0-4 of Basisarts met JGZ ervaring bij TWB, West-Brabant

Voor het consultatiebureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht, zoeken wij voor de regio West-Brabant  een enthousiaste Jeugdarts (0-4 jaar) of Basisarts met JGZ ervaring, voor minimaal 16 - 32 uur. TWB Jeugdgezondheidszorg is op zoek naar jou! Wil je werken in een mooie, rustige omgeving waar ruimte is en huizen nog betaalbaar zijn, op slechts 30 (auto)minuten van Rotterdam en Antwerpen? Volg je hart en maak het verschil als Jeugdarts bij TWB Jeugdgezondheidszorg!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam 4 september 2018

Vacature Jeugdverpleegkundigen GGD Amsterdam

Het cluster Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Amterdam heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheid, groei en ontwikkeling van jeugdigen van 0-23 jaar. De GGD heeft meerdere vacatures voor Jeugdverpleegkundige, 24-36 uur. Werken, in multidisciplinaire teams, in de preventieve gezondheidszorg, aan de basis van een multiculturele samenleving in de grootste stad van Nederland; dat spreekt jou aan en zie je als een uitdaging. Werk samen met ouders en jeugdigen.


Vacature is open, sollicitanten welkom

Vacature Jeugdarts bij Yunio

Vacature Jeugdarts bij Yunio 3 september 2018

Vacature Jeugdarts bij Yunio

Houd jij je graag bezig met de ontwikkeling en gezondheid van het jonge kind? Maak jij je als jeugdarts sterk voor preventie en vroegsignalering? Ben jij een expert op het gebied van de volksgezondheid van de jeugd? Weet jij daarnaast op prettige en passende wijze aansluiting te vinden bij ouders/verzorgers? Dan is Yunio op zoek naar jou!

Vacature is open, sollicitanten welkom

Verpleegkundigen in Overijssel (213)

Verpleegkundigen in Overijssel (213) 17 juli 2018

Verpleegkundigen in Overijssel (213)

We zoeken kandidaten voor de functie van verpleegkundige voor een zorgorganisatie in Overijssel. Deze organisatie biedt aan: thuiszorg, revalidatie, MSVT, PG, somatiek en woonzorg. Uiteenlopend van grotere zorgcentra tot diverse woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden 28 mei 2018

Verzorgenden niv 3 of verpleegkundige niv 4 in Velp-Rheden

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten, omgeving Velp, voor verzorgende niveau 3, eventueel verpleegkundige niv 4. Dienstverband (diverse uren) of op zzp-basis. 
Vacature is open, sollicitanten welkom

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal 28 mei 2018

Verzorgenden 3 (IG) voor Zorg aan Huis in Rheden-Rozendaal

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten, omgeving Velp, voor verzorgende 3 IG, voor nader af te spreken aantal uur per week. Je bent deel van een breed samengesteld team. Meerdere vacatures. Ook werken op ZZP-basis is mogelijk; daarbij kan ook voor langere termijn een urengarantie (max 20) worden afgesproken. Je kunt ook doorgroeien naar verpleegkundige niveau 4.

Vacature is open, sollicitanten welkom

Voor een verpleeghuis in Alphen ad Rijn: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen

Voor een verpleeghuis in Alphen ad Rijn: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen 27 maart 2018

Voor een verpleeghuis in Alphen ad Rijn: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen

Voor onze opdrachtgever, een verpleeghuis in Alphen aan den Rijn, zoeken we kandidaten voor de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige mbo. Uren worden in overleg bepaald, 20-32 uur per week. Kleinschalig wonen

Vacature is open, sollicitanten welkom

Voor een verpleeghuis in Leiderdorp: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen

Voor een verpleeghuis in Leiderdorp: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen 27 maart 2018

Voor een verpleeghuis in Leiderdorp: Verzorgenden IG en Verpleegkundigen

Voor onze opdrachtgever, een verpleeghuis in Leiderdorp, zoeken we kandidaten voor de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige mbo. Uren worden in overleg bepaald, 20-32 uur per week. Zorg, behandeling en wonen. Het juiste adres voor alle (zware) vormen van ouderenzorg.

Vacature is open, sollicitanten welkom
RSS