De vacature

Vacature: (Senior) Teamleider Behandeldienst bij Kennemerhart

 • 13 juni 2023
 • Weergaves: 2506

Vacature: (Senior) Teamleider Behandeldienst bij Kennemerhart

Kennemerhart is een grote ouderenorganisatie met 10 woonzorglocaties in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Ben jij die ondernemende, toegankelijke, veranderingsgezinde en coachende leidinggevende, die resultaten weet te bereiken, buiten bestaande structuren kan denken en beschikt over een gezond zelf reflecterend vermogen? En wil jij onderdeel zijn van ons MT Kortdurende Zorg? Dan ben jij de aangewezen (senior) teamleider behandeldienst om bij ons te komen werken als (senior) teamleider van de behandeldienst! Bij de behandeldienst kom je te werken met gemotiveerde specialisten zoals diëtisten, ergotherapeuten, artsen, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, kunstzinnig therapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. 

Kennemerhart heeft een vacature voor

(senior) teamleider van de behandeldienst

32-36 uur
vacaturenummer 277529913

Jouw werk
Als (senior) teamleider van de behandeldienst regel jij samen met jouw team van professionele behandelaren de behandeling van onze cliënten. Jij bent een verbinder want je weet, samen bereik je meer dan alleen. Jouw werkveld is gericht op de doelgroep ouderen uit het verpleeghuis of revalidatie en in de eerste lijn waar wij met een groot aantal disciplines multidisciplinaire behandeling thuis leveren

Je geeft leiding aan verschillende vakgroepen met ieder hun eigen specialisme en multidisciplinaire behandelteams.  Hierbij maak je optimaal gebruik van de kennis en kunde van de verschillende vakgroepen. Jij inspireert hen om het beste in zichzelf naar boven te halen en zo de hoogste kwaliteit van zorg te leveren. Je stelt hen in staat om ook een grote toegevoegde waarde te bieden aan Topcare voor mensen met dementie.

Daadkrachtig weet jij jouw teams altijd te overtuigen van de juiste koers. Een koers waarbij de zorg en het welzijn van de cliënt voorop staan. Om dit te bereiken is de (multidisciplinaire) samenwerking met alle disciplines binnen Kennemerhart zoals de Teamleiders zorg, GRZ, Wijkverpleging, Dagbesteding etc. van essentieel belang.

Dankzij jouw befaamde helikopterview lukt dit jou, terwijl je ondertussen ook nog rekening houdt met de beleidsvisie, wet- en regelgeving en het financiële plaatje.

reageer met button
"direct solliciteren"
op vacaturepagina Kennemerhart
https://bit.ly/43UKQ3p

Zomaar een greep uit jouw werkdag:

 • Je zorgt dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt waarbij de behandelaar in positie wordt gebracht
 • Je signaleert kansen en doet verbetervoorstellen
 • Naast het opstellen van een jaarplan samen met jouw collega teamleiders, zorg je ervoor dat alles ook binnen dit jaarplan en het budget gerealiseerd kan worden en zo nodig stuur je bij
 • Je bent onderdeel van het MT Kortdurende Zorg en hebt dan ook regelmatig overleg
 • Je neemt deelt aan werkgroepen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten
 • Je werkt samen met diverse lagen binnen de organisatie en bent daarbij een verbindende factor
 • Je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ouderenzorg en wet- en regelgeving gericht op de behandeldienst
 • Je bouwt samen met je collega’s aan Topcare en zorgt ervoor dat je belangrijke contacten legt in de regio.
 • Je ontwikkelt nieuw beleid en je ondersteunt (andere teamleiders) bij het implementeren daarvan

Dit ben jij
Jij hebt oog voor het individu: jij ziet geen casus maar een persoon. En dat geldt ook voor de manier waarop jij je medewerkers benadert: met oog voor zijn of haar persoonlijke kwaliteiten. Met een aantal jaar leidinggevende ervaring in de ouderzorg houd jij de teugels in handen en weet je precies wanneer je ze kunt laten vieren of juist even moet aantrekken. Dit doe je met flair en een aanstekelijk enthousiasme waardoor je mensen makkelijk met je meekrijgt. Dat vraagt naast een flinke dosis inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

reageer met button
"direct solliciteren"
op vacaturepagina Kennemerhart
https://bit.ly/43UKQ3p

Voor deze functie breng je verder mee:

 • HBO + werk- en denkniveau
 • Het vermogen om daadkrachtig en veranderingsgericht te werken
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen een behandeldienst, bij voorkeur als behandelaar
 • Je hebt feeling met ouderenzorg en kennis van behandeling en revalidatie
 • Je hebt ervaring met verandermanagement en of projectmatig werken
 • Je beschikt over een gezonde portie humor en positiviteit

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie van (senior) teamleider behandeldienst vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Ook kun je rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op je ervaring en conform CAO VVT
 • Vakantie-uitkering van 8% van je jaarsalaris
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 % van je jaarsalaris
 • Een kerst- en pinksteruitkering
 • Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT

 
Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

reageer met button
"direct solliciteren"
op vacaturepagina Kennemerhart
https://bit.ly/43UKQ3p

 Organisatie beschrijving
Je werkt bij Kennemerhart, een grote ouderenorganisatie in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Kennemerhart werkt vanuit tien woonzorglocaties, een centraal georganiseerde behandeldienst en twaalf dag- en ontmoetingscentra. Persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken zijn de kernwaarden op basis waarvan de 2000 medewerkers en 750 vrijwilligers zich met plezier inzetten voor ruim 2500 ouderen. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.

Afdelingsbeschrijving
Bij de behandeldienst kom je te werken met gemotiveerde specialisten zoals diëtisten, ergotherapeuten, artsen, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, kunstzinnig therapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. Bij Kennemerhart zetten we in op integrale samenwerking binnen én buiten de organisatie. We zoeken hierbij actief de verbinding met andere partijen en organisaties in de regio. Onze behandelaren kunnen rekenen op een goed inwerk-, scholings-, en supervisieprogramma. Er is ruimte om door te groeien en je te professionaliseren. Je komt dan ook te werken in een dynamische omgeving in één van onze tien woonzorglocaties, de dagcentra, in de wijk bij thuiswonende cliënten of bij externe opdrachtgevers.

Kennemerhart wil zorg en behandeling bieden volgens de actuele wetenschappelijke inzichten en heeft de ambitie om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe kennis in de ouderenzorg. In 2017 zijn we toegetreden tot het Universitair netwerk ouderenzorg, het UNO-VUmc en in 2019 tot de Academische Werkplaats ‘hulp bij dementie’ onder leiding van prof. dr. R.M. Dröes. Door deelname aan wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek stimuleren we een lerende en onderzoekende instelling bij onze medewerkers, om onze cliënten de beste zorg te kunnen bieden. 


 

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Theme picker

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren