De vacature

Vacature Teammanager Wet maatschappelijk ondersteuning Gemeente Den Haag

 • 27 juni 2022
 • Weergaves: 1234

Vacature Teammanager Wet maatschappelijk ondersteuning Gemeente Den Haag

Ben jij maatschappelijk betrokken en neem jij ons mee in de implementatie van nieuwe vormen van dienstverlening, afgestemd op de behoefte van burgers? Door ziekte, een beperking of ouderdom kunnen inwoners hulp nodig hebben in het dagelijks leven. Wat als inwoners die hulp niet zelf (of samen met familie, vrienden of buren) kunnen regelen? Dan kunnen zij voor sommige hulpvragen bij de gemeente terecht. Bijvoorbeeld voor hulp bij het huishouden, of een voorziening zoals een rolstoel of traplift. Jaarlijks worden er in Den Haag meer dan 30.000 Wmo-meldingen (Wet maatschappelijk ondersteuning) gemaakt. 

Gemeente Den Haag, organisatie JMO, heeft een vacature voor

Teammanager Wet maatschappelijk ondersteuning Gemeente Den Haag

32-36 uur/week


Ter aanvulling van ons team zoeken we een teammanager Wmo, die zich samen met ons sterk wil maken voor een stad waar iedereen prettig leeft. Heb je een warm hart voor de stad? En denk je een bijdrage te kunnen leveren? Kom met ons in gesprek over de mogelijkheden.

Wat ga je doen?
De Wmo-wijkteams in Den Haag zijn er voor Hagenaars die vanwege een beperkte zelfredzaamheid (tijdelijk) niet zelfstandig door het leven kunnen. Als teammanager binnen één van de Wmo-wijkteams geef je op inspirerende wijze leiding aan een vakinhoudelijk team met tussen de 12 en 30 uitvoerend professionals (zorgregelaars, casemanagers). Je bent integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het team waaronder de interne organisatie, de formatie, personele bezetting, budgetbeheer en managementinformatie.

Jouw focus ligt op het opzetten en onderhouden van de juiste samenwerking met netwerkpartners in de wijk. Je hebt bijvoorbeeld goede contacten met het Servicepunt XL (welzijnswerk) en gezondheidscentra, zodat je goed weet wat er speelt in de wijk waarvoor jij verantwoordelijk bent en met het team passende dienstverlening kunt verlenen aan de inwoners. Daarnaast stuur je sterk op doorlooptijden en behalen van resultaten. Wij staan voor een integrale werkaanpak en een flexibele werkhouding.

Bij dat alles houd je de ontwikkeling van jouw team scherp in de gaten en coach je hen in hun werkwijze. Stap voor stap werk je zo aan goede, passende zorg op het juiste moment én aan een hecht functionerend team. Je werkt resultaatgericht en stuurt je team daar ook op. Je begrijpt het belang van een goede dienstverlening voor de inwoners van de stad en houdt de wettelijke processen en normen goed in de gaten. Je bent vooruitstrevend en zet – samen met je collega teammanagers - in op vernieuwende trajecten die ten goede komen aan de dienstverlening voor de Hagenaars.

We werken samen aan de stedelijke doelstellingen en doen dit zowel centraal als zoals bij deze functie vanuit de wijk, dichtbij de Hagenaars. Iedere dag is anders, je zet je professionaliteit in om inwoners zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Ben jij een leider en wil je werken aan goede en efficiënte zorg? Solliciteer dan als teammanager Wmo!


Solliciteer alleen via platform
www.werkenvoordenhaag.nl

Wat vragen wij?
In je sollicitatie maak je duidelijk dat jij de volgende vaardigheden in huis hebt. Je bent in staat om het zorgaanbod te combineren met het ontwikkelen van teams en processen en daarbij stuur je op het behalen van resultaten. Jouw basishouding is verbinden, coachen en begeleiden, maar je bent niet bang om mensen aan te spreken als dat nodig is. Ook beschik je over:

 • minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • minimaal drie jaar ervaring als leidinggevende.

Wat bieden wij?
Je krijgt de ruimte om al jouw kennis en ervaring in te zetten voor de maatschappelijke ondersteuning aan de Hagenaars. Hiernaast werk je samen met prettige en loyale collega's waarbij kwaliteit en een goede sfeer belangrijk is. Afhankelijk van je achtergrond en (werk)ervaring bieden we je daarnaast:

 • een salaris van minimaal €3701,- en maximaal €5372,- bruto per maand (salarisschaal 11) op basis van een volledige (36-urige) werkweek.
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden. Daarna is verlenging of een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk;
 • minimaal een 32-urige werkweek en maximaal een 36-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen.

 Ook kun je rekenen op een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, zoals:

 • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
 • een moderne werkplek met eventueel een laptop en mobiele telefoon,
 • een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, fiscaal fietsplan, salaris of lidmaatschap van de sportschool gevestigd in het Stadhuis.


Solliciteer alleen via platform
www.werkenvoordenhaag.nl


Wie zijn wij?
In Den Haag voeren we de jeugdhulpverlening, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijke opvang en de WMO uit in één organisatie Jeugd en Maatschappelijke Ondersteuning (JMO). De JMO heeft de verantwoordelijkheid voor het welbevinden van 120.000 opgroeiende Hagenaars en het verlenen van de juiste zorg aan 30.000 inwoners boven de 18. Elk stadsdeel kent zijn eigen JMO locaties. Binnen de locatie werken de verschillende teams van jeugdhulpverlening, jeugdgezondheidszorg en de WMO-wijkteams samen aan een integrale dienstverlening voor de burgers van Den Haag.

Meer weten
Voor meer informatie over deze functie of over de procedure kun je tot en met 7 juli contact opnemen met Hilde van der Geest, manager Wmo, op telefoonnummer 06-52672184. Vanaf 8 juli kun je contact opnemen met Wendy Ricke, manager Wmo, op telefoonnummer 06-13382469.

Extra informatie

 • wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum. Gedurende de publicatie plannen wij al gesprekken in;
 • je komt te werken op één van onze locaties in Den Haag. We verwachten dat je flexibel bent in het werken op verschillende locaties indien nodig;
 • het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure;
 • het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure;
 • wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnen komen via het platform: www.werkenvoordenhaag.nl     
 • meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op: www.werkenvoordenhaag.nl/arbeidsvoorwaarden 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Theme picker

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren