De vacature

Vacature Teamleider Planning bij Viva! Zorggroep

 • 29 oktober 2021
 • Weergaves: 1282

Vacature Teamleider Planning bij Viva! Zorggroep

Op weinig plekken is personeelsplanning zo complex als in de zorg. En in weinig sectoren is het zo immens belangrijk. Hoe kunnen we continuïteit van zorg organiseren in een 24/7 organisatie? Hoe zorgen we voor een gezonde roosterbalans voor onze medewerkers? Wat is de juiste flexibele inzet? Hoe ontwikkelt de workload van onze medewerkers zich? Kunnen slimme algoritmes onze operationele planning helpen? Met zulke vragen houd jij je bezig als Teamleider Planning. Je geeft leiding aan een team van operationeel planners, je bent de trusted advisor van onze zorgdirectie en je bouwt aan een gestroomlijnde, nieuwe planorganisatie.

Viva! Zorggroep heeft een vacature voor
 

Teamleider Planning


Je uitdaging
ViVa! Zorggroep ontwikkelt zich van zelfsturende teams naar een model waarin professionele autonomie en zelfstandige teams de bouwstenen zijn en waarin die teams meer worden ontzorgd en ondersteund. Onderdeel hiervan is een nieuwe planorganisatie die we begin dit jaar hebben ingericht. Hiermee willen we de optimale balans bereiken tussen de beste persoonsgerichte zorg voor onze cliënten, goed werkgeverschap voor onze collega’s en een gezonde bedrijfsvoering. Om dit mogelijk te maken investeren we de komende jaren in de doorontwikkeling van deze planorganisatie, waarin er ook een belangrijke plek is voor meer datagedreven werken. Als Teamleider Planning heb jij een sleutelrol in de voortgang en het slagen van deze transitie.
Viva! Zorggroep is werkzaam in heemskerk, Haarlem, Beverwijk en omstreken.

Jouw taken

 • Operationeel verantwoordelijk voor het team planners in het domein wijk- of woonzorg.
 • Sturing geven aan de ontwikkeling van je team.
 • Samen met de andere teamleiders planning en de manager flex- en inhuur bouwen aan de ontwikkeling van de planorganisatie.
 • Onze planprocessen innovatiever en efficiënter maken.
 • De zorgdirectie op basis van data adviseren over eventuele te nemen interventies op personele capaciteit en continuïteit van de dienstverlening.
 • Het mogelijk maken van team- en regio overstijgende oplossingen om de personele capaciteit zo goed mogelijk in te zetten ten dienste van de zorgvraag. 

Wie zoeken we?
Je bent gek op data en je stelt je analytische vaardigheden graag in dienst van een maatschappelijk relevante organisatie. Een achtergrond in de zorg is niet noodzakelijk. Je krijgt de kans om veel op te bouwen en impact te maken op een organisatie in ontwikkeling. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht krijg je stakeholders, managers en collega's op elk niveau in de organisatie in beweging. 
 
Verder 

 • Je stelt snel de juiste prioriteiten.
 • Je bent resultaatgericht en je kunt sturen op uren en kosten.
 • Je stuurt graag een team aan.
 • Je kunt veel ballen in de lucht houden.
 • Je weet te schakelen tussen de leidinggevende en adviseursrol.

Wij vragen

 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding, zoals bedrijfskunde, HRM of logistiek.
 • Leidinggevende ervaring of de ambitie om jezelf hierin verder te ontwikkelen.
 • Goede kennis van het vakgebied.

Wij bieden

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 36 uur; een parttime-dag is bespreekbaar.
 • Inschaling in FWG schaal 50, conform de CAO VVT.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een uitgebreid pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering en een fietsenplan.

Meer informatie?
Wil jij deze uitdaging aangaan? Klik dan op ‘solliciteren’ op deze pagina en upload jouw brief en CV. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Vanisha Ganesh (recruiter), via v.ganesh@vivazorggroep.nl.  

Solliciteren kun je op deze pagina.

 

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Theme picker

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren