De vacature

Vacature Teamleiders bij De Gelderhorst

 • 31 januari 2020
 • Weergaves: 2153

Vacature Teamleiders bij De Gelderhorst
De Gelderhorst in Ede (Gld) is het enige centrum voor oudere doven in Nederland. We zijn een financieel gezonde organisatie met 200 medewerkers (ca. 110 fte). Voor oudere doven voelt verhuizen naar De Gelderhorst als thuiskomen. Ze leven vaak geïsoleerd in de horende wereld. In De Gelderhorst worden ze weer begrepen en jij helpt mee ze een thuis te geven. Welkom in de dovenwereld! Wij bieden huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging. In de vorm van 42 plaatsen Zorghuis, 34 plaatsen Verpleeghuis psychogeriatrie en 117 appartementen Zelfstandig wonen.

In verband met uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

 

Teamleiders 
28-32 uur

We zoeken een teamleider voor onze verpleeghuis(PG)- afdelingen (totaal 28 bewoners) en een teamleider voor de extramurale zorg, waar ook de dagbestedingen onder vallen.


Wat ga je doen?
Als teamleider in de Gelderhorst geef je leiding aan meerdere geïntegreerde teams. Je bent de schakel tussen het management en de zorgmedewerkers. Je begeleidt medewerkers in het geven van zorg en het bieden van een thuis voor onze bewoners. Je geeft houvast maar ook ruimte zodat medewerkers eigen verantwoordelijkheid en regie kunnen nemen. Je neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen, waarin je een actieve rol hebt in het vormgeven van veranderingen en het daaraan sturing geven.

Wat heb je ons te bieden?

 • Een relevante hbo-opleiding op het gebied van zorg, aangevuld met een managementopleiding.
 • Leiderschapskwaliteiten en ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg,
 • Een proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden, waarbij ‘duidelijk zijn’ belangrijk is.
 • Kennis van en ervaring met de Dovencultuur en het communiceren in gebarentaal, of je bent bereid om je hier (verder) in te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt.
 • Een plaats om te groeien. We bieden je workshops en scholing om je verder te laten groeien.
 • Start met een contract van een jaar waarin je gebarentaal leert en de kans krijgt te ontdekken of het werken met dove bewoners én dove collega’s bij jou past.
 • Een salaris conform cao VVT FWG 55.

Meer weten?
Vraag het onze manager Zorg en Welzijn Marian van der Linden, per mail (m.vanderlinden@gelderhorst.nl) of via telefoon/WhatsApp: 06 51235070. Voor meer informatie over werken bij onze organisatie kijk op https://www.gelderhorst.nl/werken/vacatures/.

Solliciteren
Stuur je sollicitatiebrief met cv zo spoedig mogelijk naar de afdeling P&O, De Gelderhorst, Willy Brandtlaan 40, 6716 RK Ede of per e-mail naar P&O naar het mailadres op (onderaan) de vacaturepagina
.
Video
Je kunt ook meer zien op het filmpje: Werken bij de Gelderhorst.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren