De vacature

Vacature Verpleegkundige voor wijkverpleging bij Rivas

Dordrecht, wijkverpleging vol aandacht en afwisseling

 • 23 december 2019
 • Weergaves: 7349
 • 0 Reactie

Lees meer in: Nieuws Zorg Algemeen, Vacatures Zorg
Vacature Verpleegkundige voor wijkverpleging bij Rivas
Persoonlijk contact is voor jou belangrijk! In deze dynamische functie voel je je verbonden met jouw cliënten en hun naasten. Je bent er voor de noodzakelijke zorg en voorlichting, maar maakt het verschil als het gaat om persoonlijke begeleiding. Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht.

Wijkverpleging vol aandacht en afwisseling

Rivas zoekt een 


Verpleegkundige voor de wijkverpleging
in Dordrecht
uren in overleg


Ben jij de mensgerichte, zelfstandige en proactieve verpleegkundige die wij zoeken?

Wat ga je doen?

 • Je geeft samen met cliënten en hun naasten de zorg vorm.
 • Je creëert een therapeutisch klimaat voor cliënten en voert verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je stelt de zorgbehoeften van je cliënten centraal en levert input voor het zorgplan.
 • Je regelt aanvullende zorg of ondersteuning als dat nodig is.
 • Je voert risicovolle en voorbehouden handelingen uit.
 • Je rapporteert over de voortgang aan je cliënten.
 • Je werkt nauw samen met collega`s en andere betrokkenen.

Waar ga je werken?
Als verpleegkundige in de wijkverpleging bied je persoonlijke en verpleegkundige zorg bij de cliënt thuis. Je bent veel onderweg en ontmoet verschillende cliënten op jouw route. De dynamiek van de stad past bij je.

Binnen het team Dordrecht kun je bouwen op leuke, kundige en gedreven collega’s. Onderling heerst een gevoel van saamhorigheid. Dagelijks doe jij er samen met je collega’s alles aan om jullie cliënten de beste zorg te leveren. Precies daarom wil jij werken in de wijkverpleging.

Tevens vind jij het leuk om er voor te zorgen dat Rivas wijkverpleging in Dordrecht groeit. Jouw frisse blik en ideeën zijn welkom. Kortom: je krijgt de ruimte om te pionieren binnen team Dordt! Je kunt bovendien veel invloed uitoefenen op je eigen rooster. Dit team beschikt over een uitstekende planner waardoor sprake is van een goede balans tussen werk en privé.

Nieuwsgierig? Loop een dienst met ons mee! Op die manier krijg je een goed beeld van hoe jouw werkdag er straks uit komt te zien.

Laat snel van je horen!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal het diploma Verpleegkundige op mbo4-niveau.
 • Je bent BIG-geregistreerd en Hepatitis B gevaccineerd.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je hebt een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een passend salaris (FWG 45 - cao VVT), vakantiegeld en eindejaarsuitkering (beide 8,33%).
 • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
 • Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Heb je interesse?
Wil je eens ervaren hoe het is om onderdeel uit te maken van het team of inhoudelijke informatie over deze functie, neem dan contact op met Lenie Troost (teammanager) via 06 21 56 86 98. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Liselotte Heerspink (recruiter) via 06 83 06 10 13.
Of kijk op www.rivas.nl/werken-en-leren/rivas-als-werkgever.

Solliciteren doe je via het online sollicitatieformulier bij Rivas.nl. Je uploadt je cv, motivatiebrief, diploma, BIG-registratie en vaccinatiepaspoort. Later vragen wij ook een Verklaring Omtrent Gedrag en geldig identificatiebewijs (geen rijbewijs). 
Reageer z.s.m.

Acquisitie stellen we niet op prijs. 

foto van Rivas.nl: wijkverpleging
(foto van rivas.nl wijkverpleging)

FaseVacature is open, sollicitanten welkom
Sollicitatie op website
ProvincieZuid-Holland
Afdrukken Terug
Tags:

x

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren