De vacature

Vacature Verzorgende(n) in Elst, Rheden of Dieren bij Attent Zorg en Behandeling

 • 20 december 2018
 • Weergaves: 6390

Vacature Verzorgende(n) in Elst, Rheden of Dieren bij Attent Zorg en Behandeling

Je speelt een belangrijke rol in het leven van een ander. Jouw werk doet ertoe, jíj doet ertoe. Daarom kun je zelf aangeven op welke locatie of met welke doelgroep je het liefst wilt werken. Omdat we vertrouwen in onze zorgmedewerkers hebben, krijg je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De 1.200 betrokken medewerkers en 600 vrijwilligers spelen een cruciale rol bij Attent Zorg en Behandeling. De basis voor ons handelen zijn de kernwaarden: Gastvrij, Respect, Integer en Professioneel (GRIP).

Attent Zorg en Behandeling heeft meerdere mogelijkheden voor 

Verzorgenden (IG) 
Uren in overleg
Locaties: Elst, Rheden of Dieren
Vacaturenr. 18-050


Wat ga je doen?

 • je verleent zorg en biedt begeleiding afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de individuele cliënt;
 • je draagt zorg voor een optimaal leefklimaat van de cliënt, waarbij het plannen, organiseren en het bieden van structuur en houvast of juist het stimuleren van cliënten erg belangrijk is;
 • je levert ten behoeve van de individuele cliëntenzorg een actieve bijdrage aan multidisciplinaire zorg.

Wat vragen we van je?

 • het diploma verzorgende IG;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • cliëntgericht, zelfstandig, proactief en initiatiefrijk;
 • bekwaamheid in verpleegtechnische vaardigheden behorend bij de functie van verzorgende;
 • goed kunnen samenwerken binnen het team en met andere disciplines;
 • een kritische houding naar jezelf en oog voor verbeterkansen;
 • Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel (GRIP).

Ons aanbod
Bij Attent Zorg en Behandeling is ruimte voor nieuwe initiatieven en ontwikkeling van jouw talent. Voor wie ambitie heeft, hebben we goede scholingsmogelijkheden.

Wij bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur wordt in onderling overleg bepaald. De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT.

Over Attent Zorg en Behandeling
Attent Zorg en Behandeling is volop in ontwikkeling en levert diensten op het gebied van zorg en behandeling (somatiek, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, revalidatie, thuiszorg, eerstelijns verblijf en palliatieve zorg) aan vooral ouderen, ongeacht waar mensen wonen. 

De 1.200 betrokken medewerkers en 600 vrijwilligers spelen een cruciale rol bij Attent. De basis voor ons handelen zijn de kernwaarden: Gastvrij, Respect, Integer en Professioneel (GRIP).

Praktische informatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Astrid Bolck, P&O adviseur, telefoonnummer 088 990 1010. Wil je graag een keer meelopen op één van onze locaties, laat het ons weten.

Enthousiast?
Heb je belangstelling voor de functie van verzorgende dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae via het online sollicitatieformulier bij deze vacature op de website Werken Bij Attent Zorg en Behandeling.  

 

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren