De vacature

Triage Verpleegkundige in Leiden, Voorschoten en Noordwijkerhout (164)

 • 24 september 2018
 • Weergaves: 343

Triage Verpleegkundige in Leiden, Voorschoten en Noordwijkerhout (164)

In weekend-, avond- en nachtdiensten zorg jij in je gebied voor coördinatie van de zorg en aanspreekbaar zijn bij calamiteiten. Voor bewoners, collega's en aanwezige arts. Je bent verpleegkundige, niveau 4 of 5. In acute situaties ben je kalm en kunt beslissingen nemen. Standplaats Leiden, werkgebied met omgeving, 5 locaties. Intra- en deels extramuraal. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Aan  liefdevolle, persoonlijke en hoogwaardige zorg voor de cliënt. Dat is zorg die aansluit bij de behoefte van de cliënt. Een organisatie in ontwikkeling. 

Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een


Triage Verpleegkundige niv 4 of 5
24 - 32 uur per week
regio Leiden, Voorschoten en Noordwijkerhout
doelgroep somatiek en PG (dementie)

Wat ga je doen?
Als triage verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening en ben jij eerste aanspreekpunt bij calamiteiten voor bewoners, collega’s en aanwezige arts van de locaties in regio Leiden, Voorschoten en Noordwijkerhout, intramuraal en deels extramuraal. Dit alles doe je vanuit de standplaats in een locatie in Leiden. Op locatie is er een auto beschikbaar om tussen de locaties te kunnen reizen.
In eerste instantie wordt je ingezet in de weekend, avond en nachtdiensten. Van maandag tot en met vrijdag is dit de avond en nacht en in het weekend overdag, avond en nachtdiensten. Maar als jij dit wilt combineren met dagdiensten van maandag tot en met vrijdag op locatie is dat zeker bespreekbaar!
Je werkt zelfstandig, maar hebt een terugvalmogelijkheid op de specialist oudergeneeskunde of calamiteitendienst. Je coacht de aanwezige collega’s en geeft hen adviezen over het uitvoeren van de zorg.
Alle gebeurtenissen tijdens de diensten registreer je in het zorgleefplan van de bewoner.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je toont daadkracht, bent betrokken en kunt de verbinding zoeken. 
 • Je behoudt het overzicht in acute situaties. 
 • Je beschikt over een diploma MBO verpleegkundige niveau 4 of HBO verpleegkundige niveau 5;
 • Je staat geregistreerd in het BIG – register
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je durft beslissingen te nemen in acute situaties en straalt rust uit;
 • Je bent in staat het zorgteam te coachen;
 • Je bent enthousiast om alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien.

Wat wordt jou geboden?
CAO VVT. Het salaris voor deze functie bedraagt, minimaal € 2.373,63 en maximaal € 3.444,48 (FWG 50) bruto per maand, op basis van een volledige werkweek. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor  de duur van een jaar met eventueel uitzicht op onbepaalde tijd.
Daarboven ontvang je volgens de cao-VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,4%. Er zijn daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Er is ten slotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan en kortingen

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail brief en CV naar solliciteren@captise.nl 

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren