De vacature

Coördinerend Wijkverpleegkundige / Casemanager voor de functie van Klantcoördinator Zorg in Haaglanden Zuid en Oost

 • 2 september 2018
 • Weergaves: 1971

Coördinerend Wijkverpleegkundige / Casemanager voor de functie van Klantcoördinator Zorg in Haaglanden Zuid en Oost

Home Instead Haaglanden Zuid en Oost, een groeiend zorgbedrijf, heeft een vacature voor Coördinerend Wijkverpleegkundige / Casemanager  voor de functie van Klantcoördinator Zorg. Regio Zoetermeer, Voorburg, Pijnacker e.a. 32-36 uur. Je voert klantgesprekken en je organiseert kwalitatief persoonsgerichte dienstverlening voor je klanten thuis. Je stuurt de CAREGivers zorg- en welzijninhoudelijk aan binnen het team rondom jouw klanten. Je hebt HBO-V, weet hoe je een netwerk moet opbouwen. Je helpt bij het groeien van een nieuw zorgbedrijf. Je klanten zijn veelal kwetsbare senioren. Ben jij ondernemend? Enthousiast? HBO-V gedaan? Relevante ervaring en kennis van wetten en regels? Stap in! Solliciteer!

Ons bedrijf, Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost BV, is actief in het domein zorg en welzijn, specifiek gericht op senioren. De dienstverlening is gericht op zo lang als mogelijk vitaal, veilig en zo onafhankelijk mogelijk thuis wonen. Welzijn staat voor zorg.  De klanten zijn veelal kwetsbare senioren, met één of meerdere chronische aandoeningen zoals dementie. Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ondernemende, enthousiaste klantcoördinator regio oost.

We hebben een vacature voor een 

Klantcoördinator Zorg 
Coördinerend Wijkverpleegkundige / Casemanager voor de functie van Klantcoördinator Zorg 
in Haaglanden Zuid en Oost 
(Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam, Voorbrug en naaste omgeving)

32-36 uur

De klant coördinator is primair verantwoordelijk voor het gehele dienstverleningstraject rondom klanten (intakegesprek, matching tussen klant en juiste team samenstelling van de beschikbare medewerkers, klantdossier via NEDEP-Ons, kwaliteitsbezoeken, etc.). Je bent het aanspreekpunt voor de klant, familie, mantelzorgers en onze CAREGivers betreffende inhoudelijke ondersteuning- en begeleiding- en zorgvragen. Je bent ook voor verwijzers, zorginstellingen en andere zorg en welzijn professionals het aanspreekpunt betreffende jouw klanten. 

Wat zijn je taken

 • Voeren van klantgesprekken en het organiseren van kwalitatief persoonsgerichte dienstverlening voor je klanten thuis.
 • Ontwikkelen van een goede relatie met klanten, familieleden en/of mantelzorgers.
 • Ontwikkelen van een wederzijdse relatie met CAREGivers 
 • Zorg en welzijn inhoudelijk stuur je de CAREGivers binnen het team rondom jouw klanten aan.
 • Je kan de grens tussen het medische en niet-medische domein bewaken en daarop acteren. 
 • Grensoverschrijding inzet CAREGivers wordt door jou bewaakt zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen.
 • Je bouwt actief contact op met verwijzers, zorginstellingen en andere professionals.
 • Je evalueert de doelstellingen en resultaten van de dienstverlening in het kader van kwaliteitsbezoeken bij de klant.
 • In situaties waarbij sprake is van een complexe ondersteuning- hulp of zorgvraag ben je intensief betrokken bij de dienstverlening (coördinatie van de werkzaamheden van de mantelzorgers en afstemming met andere zorgprofessionals en/of familie).

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO-V opleiding 
 • Flexibel,  ondernemend en pro-actief
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Hands-on mentaliteit (zorgbedrijf in ontwikkeling) 
 • Organisatievermogen, accuratesse, prioriteitstelling en stressbestendig
 • Relevante werkervaring met de doelgroep senioren
 • Relevante kennis m.b.t. het verpleegkundig-medisch domein
 • Kennis (of aantoonbaar de bereidheid dit eigen te maken) m.b.t. indicatiestelling,  wet- en regelgeving en financieringsstromen WMO, ZVW en WLZ en PGB
 • Ervaring in het opbouwen van een netwerk

Dit bieden we je

 • Uitdagende baan als klant coördinator in een groeiende organisatie
 • Nauwe samenwerking en betrokkenheid met collega’s / klein team, iedereen kent iedereen
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en om mee te denken met (de groei en ontwikkeling van) het bedrijf.
 • Salaris Conform VVT cao FWG  

Informatie en solliciteren
Herken jij je in bovenstaand? De verpleegkundige die kwaliteit van welzijn en zorg en tevreden klanten en medewerkers belangrijk vindt?  Een ondernemende, enthousiaste persoon is die helpt bij het groeien van een nieuw zorgbedrijf?  Heb jij gevoel voor marketing en PR? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Stuur je sollicitatie
per e-mail naar egoedhart@homeinstead.nl.
Voor meer informatie kun je bellen of mailen met  Elles Goedhart tel. 085 8768794, 

Kijk voor informatie ook op www.homeinstead.nl/haaglanden 


Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren