De vacature

Praktijkopleider die het beste bij leerlingen en stagiaires prikkelt, in Voorschoten (124)

 • 24 juni 2018
 • Weergaves: 485

Praktijkopleider die het beste bij leerlingen en stagiaires prikkelt, in Voorschoten (124)

Onze opdrachtgever is een moderne verpleeg- en behandelorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, met vakmanschap en originaliteit. Echt uitgaan van de cliënt. Hiervoor zoeken we een praktijkopleider, mbo- of hbo-verpleegkundige, die leerlingen helpt met kennis, ervaring en vorming. 24 uur per week, fwg 45. 

In Voorschoten staat een modern zorg- en welzijnscomplex, voor kleinschalig wonen voor 63 bewoners met een PG-iindicatie. Verdeeld over 10 woningen. Wonen zoals thuis wordt ondersteund door goede domotica. Bij de locatie is ook een wijkgericht Dienstencentrum met haal- en brengdiensten voor ouderen uit de wijk en elders in Voorschoten. Kleinschalig zorgen, specialisatie, zelforganisatie en eigenaarschap zijn sleutelwoorden. 

Voor deze locatie in Voorschoten zoeken we een

Praktijkopleider
24 uur per week
Diploma mbo/hbo Verpleegkundige

Wat ga je doen?
Als praktijkopleider ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe deelnemers voor de opleidingstrajecten en  het opleiden, begeleiden en coachen van mbo- en hbo-leerlingen en stagiaires. Je coacht werkbegeleiders bij het uitvoeren van hun taken en adviseert en ondersteunt leidinggevenden gedurende de opleidingstrajecten van de leerlingen. Je draagt bij aan het vertalen en implementeren van ontwikkelingen in het beroepsonderwijs naar de beroepspraktijkvorming. Verder verzorg je onderwijs in het kader van interne bijscholing voor werkbegeleiders, leerlingen en stagiaires Zorg & Welzijn. Met jouw deskundigheid en inzet draag je bij aan het creëren van een optimaal leerklimaat binnen de organisatie.

Beroepspraktijkvorming
De afdeling Beroepspraktijkvorming (BPV) is onderdeel van de dienst PO&O. De afdeling BPV wordt aangestuurd door het hoofd Beroepspraktijkvorming en bestaat uit 7 praktijkopleiders. Er worden elk jaar ongeveer 100 leerlingen begeleid die een BBL-opleiding Zorg/Welzijn, niveau 2 t/m 4 volgen. Daarnaast begeleiden we BOL-leerlingen, HBO-V-stagiaires en stagiaires bij de ondersteunende diensten.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een mbo/hbo Verpleegkundige diploma, aangevuld met een diploma Praktijkbegeleiding niveau 5 of diploma Lerarenopleiding
 • Verpleegkundige/Gezondheidzorg of de intentie om deze opleiding te volgen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerlingen en stagiaires  en in kennisoverdracht aan groepen en individuen.
 • Je hebt coachende vaardigheden en hebt plezier in het overdragen van kennis.
 • Bekendheid met het netwerk beroepsopleidingen in de regio van Leiden, Voorschoten, Katwijk en Noordwijkerhout heeft de voorkeur.

Hoe is de aanstelling?
* De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 45 maximaal € 3032,60 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
* Een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%.
* Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
* Een prettige werksfeer met fijne collega’s.
* Een ruim aanbod aan opleidingen, 
* Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering.
* Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld kopen of verkopen van vrije dagen en fiscaal voordeel bij de aanschaf van een fiets).
* Aandacht voor vitaliteit, zoals workshops mindfulness en hardloopclinic.
* Aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.

nformeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl 

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

vlietw

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren