De vacature

MBO-verpleegkundige in bijzonder huis in Voorschoten (109)

 • 3 augustus 2018
 • Weergaves: 2216

MBO-verpleegkundige in bijzonder huis in Voorschoten (109)

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten voor de functie van MBO-Verpleegkundige, in Voorschoten. 24 uur per week, FWG 45. Vast contract is bespreekbaar. Kleine locatie, midden in dorp. Werken in kleinschalige opzet. Verantwoordelijk zijn voor 'jouw' cliënten. Afstemming en verbinding. Samen met zorgteam, familie en disciplines. Dát spreekt jou aan!

Onze opdrachtgever is een moderne verpleeg- en behandelorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, met vakmanschap en originaliteit.

In deze locatie, centraal in Voorschoten, zijn 55 bewoners vast en 15 voor tijdelijk verblijf (ELV), waardoor de sfeer intiem en gemoedelijk is. Hier wonen, voelt als een warm thuis. Zorgverleners bieden de zorg en ondersteuning waar mensen behoefte aan heeft, maar laten de regie zoveel mogelijk in hun handen. Vraaggericht en betrokken werken. Ook biedt het woonzorgcentrum zorg in de omliggende aanleunwoningen  (VPT, Volledig Pakket Thuis) en met een Ontmoetingscentrum Dementie. De locatie heeft een schitterende tuin, een goed restaurant, een prettige woonomgeving en de winkels van Voorschoten op loopafstand.
 
Voor deze organisatie zijn we op zoek naar een

MBO-verpleegkundige
24 uur per week

Wat ga je doen?
Als mbo verpleegkundige ben je, samen met nog twee verpleegkundige, de spil van deze locatie. Jullie verdelen met elkaar de aandachtsgebieden die nodig zijn om goed zorg te leveren. Je zorgt met elkaar voor de continuïteit van aanwezigheid van verpleegkundige binnen Foreschate. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwe ontwikkeling kleinschalig zorgen en eerstelijns verblijf.
Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van zorgtaken en verpleegkundige interventies binnen het zorgproces Wet langdurige zorg (WLZ), Volledig Pakket Thuis (VPT) en Eerstelijns Verblijf (ELV).
Je wordt veelal ingezet als afdelinsgverpleegkundige en coacht het zorgteam op zorginhoudelijke onderwerpen. 
Je hebt affiniteit met bewoners met somatische problematiek en je kunt goed inspelen op hun zorgvraag. 
Als mbo verpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor de inhoudelijke afstemming en coördinatie van het multidisciplinair zorg- en behandelplan en levert een actieve bijdrage in de ontwikkeling van de multidisciplinaire cliëntenzorg. 
Je verricht toegewezen voorbehouden of risicovolle handelingen (conform de Wet BIG). 
Je ondersteunt veranderingen op teamniveau in samenwerking met het zorgteam, verpleegkundigen en de teammanager binnen de geldende procedures en richtlijnen. 
Ook adviseer je, begeleid je en instrueer je bewoners en het cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit van wonen, zorg, behandeling en welzijn te behalen.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een diploma MBO verpleegkundige.
 • Je staat ingeschreven in het BIG register.
 • Je draagt ouderen  een warm hart toe en zet dat stapje extra.
 • Je bent liefdevol en doet wat echt nodig is voor de bewoner.
 • Je bent een fijne collega en wilt jouw talenten inzetten en jezelf blijven ontwikkelen.

Hoe is de aanstelling?
Deze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar. Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, minimaal €2.248,15 en maximaal €3.032,60 (FWG 45) bruto per maand, op basis van een volledige werkweek. Daarboven ontvang je volgens de cao-VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,4%. Er zijn daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook is er nog een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere musicals, films en restaurants. Ook kun je korting krijgen op verzekeringen, software en sportfaciliteiten. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl 

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

fore

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren