De vacature

HBO verpleegkundige in zorghuis Noordwijkerhout, PG en somatiek (64)

 • 28 mei 2018
 • Weergaves: 871

HBO verpleegkundige in zorghuis Noordwijkerhout, PG en somatiek (64)

Werk in de proeftuin voor de landelijke beweging ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg: van regels naar relaties. Je coördineert de zorg rondom de cliënt. Je neemt verantwoordelijkheid bij zorginhoudelijk complexe tot zeer complexe situaties en verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden. Elke dag vraag jij je opnieuw af wat voor bewoners belangrijk is. Kleinschalig verpleeghuis, 125 medewerkers. Uren, werkdagen en tijden worden in overleg afgesproken. 


Onze opdrachtgever is een moderne verpleeg- en behandelorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holmunnikand Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, met vakmanschap en originaliteit.

Voor het kleinschalig verpleeghuis in Noordwijkerhout zoeken we een 


HBO verpleegkundige
dagen, tijden en omvang in overleg
affiniteit voor ouderen(zorg)

 

Het is een kleinschalig verpleeghuis (60 bewoners, 125 medewerkers, 200 vrijwilligers) met een dorps karakter, waar iedereen elkaar kent. Er hangt een gemoedelijke, vriendelijke sfeer zodat je je meteen welkom voelt. Het huis bestaat uit twee etages. Er wonen mensen met dementie en mensen met chronische lichamelijke klachten (somatiek). Het is een proeftuin voor de landelijke beweging ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg: van regels naar relaties (in samenwerking met het ministerie van VWS). Het doel is om aan te sluiten bij wat echt van belang is voor bewoners en familieleden en ons niet te veel te laten leiden door afspraken, regels en protocollen. 

Wat ga jij als hbo verpleegkundige doen?
Als HBO verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie rondom de cliënt. Je treedt op als eerst verantwoordelijke bij zorginhoudelijk complexe tot zeer complexe situaties en verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden. Binnen de interdisciplinaire samenwerking ben jij verantwoordelijk voor de professionele kwaliteit van zorg binnen de locatie. Je levert ook een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid ten aanzien van de zorg. In je werk laat je je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de cliënt. Elke dag vraag jij je opnieuw af wat voor bewoners belangrijk is. En daar sluit jij op aan. Je verstaat je vak en krijgt ook de ruimte en vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen die voor de cliënt het beste zijn. Ook coach je het zorgteam op zowel zorginhoudelijke onderwerpen als afdelingsoverstijgende zaken.

 Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkundige HBO / niveau 5.
 • Je staat ingeschreven in het BIG register.
 • Je draagt ouderen een warm hart toe en zet dat stapje extra.
  Je bent liefdevol en doet wat echt nodig is voor de cliënt.
 • Je hebt goede sociale-, communicatieve- en coachende vaardigheden
 • Je bent een fijne collega en wilt jouw talenten inzetten en jezelf blijven ontwikkelen.
 • Je bent in staat om alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien. Ook als je bij voorkeur nachtendiensten wil draaien, ben je van harte welkom!

Wat wordt er geboden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd na een succesvolle proeftijd van twee maanden is mogelijk.
 • Een prettige werksfeer met fijne collega’s.
 • De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. 
 • Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 50, maximaal € 3.444,48 bruto per maand bij een 36-urige  werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%.
 • Een ruim aanbod aan opleidingen, bijvoorbeeld aan de eigen Academie of via een Opleidingsbeurs.
 • Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld kopen of verkopen van vrije dagen en fiscaal voordeel bij de aanschaf van een fiets).
 • Aandacht voor vitaliteit, zoals workshops mindfulness en hardloopclinic.
 • Aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.

Informeren en solliciteren

Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl  Reageer zo spoedig mogelijk.

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

 

munnik

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren