De vacature

Eerstverantwoordelijk Verzorgende EVV Katwijk 3-IG, doelgroep PG (81)

 • 29 mei 2018
 • Weergaves: 890

Eerstverantwoordelijk Verzorgende EVV Katwijk 3-IG, doelgroep PG (81)

Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep, bewoners met dementie. Geft liefdevolle, wamrzorg, professioneel. De zorg die je, met anderen samen, biedt is altijd persoonsgericht. Op maat. En vaak complex. In Katwijk, 24 uur per week. FWG 40. Diploma EVV heb je op zak of wil je halen. Ook als je wilt doorgroeien naar mbo-verpleegkundige.

De werkgever is een organisatie in ontwikkeling. Kleinschalig zorgen, specialisatie, zelforganisatie en eigenaarschap zijn sleutelwoorden voor de komende jaren.

Deze locatie, met 420 medewerkers, is een grote locatie gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. Er wonen 190 bewoners verdeeld over drie doelgroepen: mensen met dementie, met psychiatrische klachten en met de ziekte van Huntingon. Medewerkers werken er met passie en grote betrokkenheid en zijn gedreven om de beste kwaliteit zorg te bieden. De sfeer is er warm en collegiaal. Er is altijd iets te beleven in het pand of in de mooie tuin. Het centrum staat midden in de Katwijkse samenleving. 

Deze opdrachtgever zoekt kandidaten voor de functie van 


Eerstverantwoordelijk verzorgende
24 uur per week
niveau 3 IG
Opleiding EVV gevolgd of bereid daartoe. 
Wat ga jij doen? 
Als eerstverantwoordelijk verzorgende draag je bij aan een optimale kwaliteit van leven van bewoners. Daarnaast coördineer je de zorgverlening voor aan jou toegewezen bewoners. Je bereidt zorgleefplan besprekingen voor van de aan jou toegewezen bewoners en je neemt deel aan cliëntbesprekingen en teamoverleggen.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je hebt een diploma verzorgende IG in combinatie met diploma Eerstverantwoordelijk Verzorgende (EVV).
 • Je hebt een diploma verzorgende 3 IG en bent bereid de opleiding tot EVV te volgen.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met het omgaan met bewoners met dementie.
 • Je draagt ouderen een warm hart toe en zet dat stapje extra.
 • Je hebt kennis en ervaring van activiteiten voor de bewoners.
 • Je bent liefdevol en doet wat echt nodig is voor de bewoner.
 • Je bent een fijne collega en wilt jouw talenten inzetten en jezelf blijven ontwikkelen.
 • Je bent in staat om alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien.

Hoe is de aanstelling?

 • De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. 
 • Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 maximaal € 2.760,17 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een prettige werksfeer met fijne collega’s.

Ook biedt de werkgever:

 • De kans om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van MBO verpleegkundige.
 • Een ruim aanbod aan opleidingen, bijvoorbeeld aan de eigen Academie of via een Opleidingsbeurs.
 • Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld kopen of verkopen van vrije dagen en fiscaal voordeel bij de aanschaf van een fiets).
 • Aandacht voor vitaliteit, zoals workshops mindfulness en hardloopclinic.
 • Aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren