De vacature

HBO-Verpleegkundige Leiden, verpleeghuiszorg PG en somatiek (105)

 • 29 mei 2018
 • Weergaves: 1417

HBO-Verpleegkundige Leiden, verpleeghuiszorg PG en somatiek (105)

In jouw rol van hbo-verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor het op orde brengen en houden van de zorgprocessen en het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening aan de bewoners. Terwijl de zorg sterk verandert. Je werkt nauw samen met de teammanagers en collega hbo-verpleegkundige. Voor liefdevolle, belevingsgerichte, warme zorg. In overleg 28-36 uur aanstelling. Je werkt in Leiden-Noord. FWG50. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering. 

Voor een van de locaties in Leiden-Noord zijn wij op zoek naar een


HBO-verpleegkundige
in overleg 28-36 uur
doelgroep PG en somatiek


In dit moderne centrum is er  plaats voor mensen die permanent wonen. Daarnaast verzorgt de locatie dagbehandeling voor cliënten, die thuis wonen en heeft de locatie een Opvangcentrum Dementie.

Wat ga jij doen? 
In jouw rol van hbo-verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor het op orde brengen van de bedrijfsvoering en het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze bewoners. Je werkt nauw samen met de teammanagers en collega hbo-verpleegkundige. Jij weet als geen ander dat het landschap van de (PG-)zorg verandert. In deze ontwikkelingen zie jij voor jezelf op onze locatie een grote rol weggelegd. Jij zet daar je kennis en ervaring in om kansen te creëren die leiden tot een zorgaanbod dat is afgestemd op de behoeften van onze bewoners. Jouw kennis en ervaring stellen jou ook in staat om te beoordelen waar er ruimte is voor het verder ontwikkelen van de deskundigheid van jouw teamleden.

Omdat jij kunt schakelen in rollen en communicatiestijlen, lukt het jou om de teamleden te coachen naar het door ons gezochte niveau. Vanuit het overzicht dat jij hebt, treedt jij op als de verbindende factor tussen de verschillende afdelingen. Jouw ervaring maakt ook dat het jou lukt om met voorstellen te komen, die leiden tot verbetering en vernieuwing van de zorg. Complexe zorg die aansluit bij de behoeften van de bewoners.

Het zwaartepunt van jouw rol ligt op het op afstand regelen van het zorgproces. Wat verder leuk is aan deze rol, is dat jij af en toe nog steeds technische handelingen verricht en bijvoorbeeld ook ondersteunt bij ADL. Dat stelt jou ook in staat om te beoordelen of de handelwijzen van jouw teamleden, aansluiten bij de koers die wij gaan varen. En het stelt jou ook in staat om te komen met interventies die leiden tot verbetering.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Jouw werkervaring en professionalisme maken dat jij bij het management en jouw medewerkers wordt gewaardeerd als gesprekspartner. 
 • Naast de competenties initiatief, ontwikkelgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid, blijkt uit jouw profiel ook dat jij:
 • beschikt over een afgeronde bachelor Verpleegkundige (niveau 5);
 • 3-5 jaar werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke rol in een organisatie in de (ouderen) zorg;
 • staat ingeschreven in het BIG-register.
 • affiniteit en ervaring hebt met het omgaan met bewoners met dementie.
 • een stevige, professioneel kritische-, en authentieke persoonlijkheid bent, die gericht is op het gezamenlijk bereiken van resultaten;
 • in jouw interactie met jouw omgeving blijk geeft van het vermogen om te schakelen in rollen en stijlen, waardoor jij jouw doelen te bereikt;
 • beschikt over de humor en het relativeringsvermogen om de hectiek van de dag een plek te kunnen geven;
 • beschikt over coachende vaardigheden.

Hoe is de aanstelling?
Deze werkgever biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar. Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, minimaal € 2.373,63 en maximaal € 3.444,48 (FWG 50) bruto per maand, op basis van een volledige werkweek.

Daarboven ontvang je volgens de cao-VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,4%. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij hebben ten slotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere musicals, films en restaurants. Ook kun je korting krijgen op verzekeringen, software en sportfaciliteiten. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren