De vacature

Verpleegkundig specialist Leiden e.o. (103)

 • 29 mei 2018
 • Weergaves: 886

Verpleegkundig specialist Leiden e.o. (103)

Voor een opdrachtgever zoeken we kandidaten voor de functie van verpleegkundig specialist, doelgroep somatiek in verpleeghuiszorg. Je bent Master in Advanced Nursing Practice. Leiden en directe omgeving. 32 uur. FWG 60


Dat verpleeghuiszorg complex kan zijn én verandert is voor jou een constante. Je uitdaging om mee vorm te geven en te coachen. Alles draait om liefdevolle, persoonlijke en hoogwaardige zorg voor de cliënt. Die competenties, tact en flair heb jij als verpleegkundig specialist.

Onze opdrachtgever is een moderne verpleeg- en behandelorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, met vakmanschap en originaliteit.

Deze organisatie biedt zorg op maat. Met intra-, semi- en extramurale zorg. De organisatie biedt daarbij [a] persoonlijke verzorging (ondersteuning bij alledaagse handelingen, zoals wassen en aankleden), [b] verpleging (specialistische verpleging door de wijkverpleegkundige, ook wondzorg/wondverpleging en ondersteuning bij medicijnen, [c] behandeling: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of dieetadvies en spicialist ouderengeneeskunde.

De verpleegkundig specialist maakt onderdeel uit van het medische team op de locaties. Hierbij is de verbinding belangrijk tussen de medische dienst en de zorgdienst, uitgaande van de multidisciplinaire context van verpleeghuiszorg. De verpleegkundig specialist wordt ingezet om taken van artsen over te nemen en de kwaliteit van de zorg met behandeling verder te optimaliseren. 

Voor werk in meerdere locaties in Leiden e.o. zoeken we voor deze opdrachtgever een


Verpleegkundig Specialist
32 uur per week
doelgroep Somatiek
fwg 60


Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je hebt een HBO-opleiding verpleegkundige aangevuld met de Masteropleiding voor Advanced Nursing Practice.
 • Je hebt een geldige BIG-registratie als verpleegkundig specialist.
 • Je hebt meerjarige praktijkervaring als verpleegkundige waarbij minstens 2 jaar ervaring is opgedaan binnen de verpleeghuiszorg.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een flexibele werkhouding.
 • Je bent bereid op verschillende locaties te werken en bent in het bezit van een rijbewijs en auto voor het participeren van bereikbaarheidsdiensten.

Hoe is de aanstelling?

 • De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. 
 • Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 60, maximaal € 4.407,65 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

En ook krijg je .... 

 • Een ruim aanbod aan opleidingen, bijvoorbeeld aan de eigen Academie of via de eigen Opleidingsbeurs.
 • Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld kopen of verkopen van vrije dagen en fiscaal voordeel bij de aanschaf van een fiets).
 • Aandacht voor vitaliteit, zoals workshops mindfulness en hardloopclinic.
 • Aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.

Waar werk je?
De behandeldienst van de organisatie bestaat uit drie multidisciplinaire behandelteams die vanuit drie verpleeg- en behandelcentra verantwoordelijk zijn voor de intramurale, semimurale en extramurale dienstverlening op verschillende locaties. 

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl 

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.


alg


Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren