De vacature

Verzorgende IG in Leiden, woonzorgcentrum (34)

 • 1 juli 2018
 • Weergaves: 2117

Verzorgende IG in Leiden, woonzorgcentrum (34)

Je weet je weg in de ouderenzorg/PG. En wil altijd verder leren. Belevingsgerichte zorg is jouw basis. Je werkt met een zorgleefplan. tenminste 12 uur, meer is mogelijk. CAO VVT.

Bij soms complexe situaties weet je, samen met anderen, te evalueren en handelen. Gericht op de patient. Empathie is belangrijk. Voor jouw liefdevolle, belevingsgerichte, warme zorg. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

De locatie in Leiden staat open voor (90) bewoners, zowel mensen met dementie als mensen met chronisch lichamelijke klachten. Sommigen zijn doorverwezen vanuit de GGZ voor een woonomgeving hier. 

Voor een van de locaties in Leiden zijn wij op zoek naar een

Verzorgende IG
uren in overleg, tenminste 12 uur
doelgroep PG/somatiek

Wat ga jij doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de zorg;
 • Je levert een bijdrage aan het zorgleefplan en evalueert gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij;
 • Je  adviseert, begeleidt en instrueert cliënt, cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit te behalen;
 • Je verricht toegewezen voorbehouden en risicovolle handelingen (conform Wet BIG);
 • Je signaleert vanuit het eigen vakgebied opvallende zaken en onderneemt actie met als doel de kwaliteit van zorg en welzijn en professioneel handelen te verbeteren.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je hebt een diploma verzorgende IG.   
 • Je bent liefdevol en doet wat echt nodig is voor de cliënt. Daarbij zijn tact en goed luisteren belangrijke competenties;
 • Je verstaat je vak en bent in staat zelfstandig te werken binnen de kaders van je bevoegdheden;
 • Je wilt jouw talenten inzetten en jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je bent in staat om alle diensten ( dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien.

Hoe is de aanstelling?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris voor de functie Verzorgende IG wordt ontleend aan FWG functiegroep 35, maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsenplan, collectieve verzekeringen en andere zaken.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Haagw


Vacature is vervuld, solliciteren niet meer mogelijk
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren