De vacature

MBO-V Verpleegkundige, somatiek, in een verpleeghuis in Leiden (128)

 • 3 augustus 2018
 • Weergaves: 3508

MBO-V Verpleegkundige, somatiek, in een verpleeghuis in Leiden (128)

Je weet je weg in de ouderenzorg, doelgroep somatiek. En wil altijd verder leren. Belevingsgerichte zorg is jouw basis. Je werkt met een zorgleefplan. tenminste 24 uur, meer is mogelijk. CAO VVT.

Bij soms complexe situaties weet je, samen met anderen, te evalueren en handelen. Gericht op de patient. Empathie is belangrijk. Voor jouw liefdevolle, belevingsgerichte, warme zorg. Jij laat je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de bewoner.

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

De locatie in Leiden staat open voor (122) bewoners, zowel mensen met dementie als mensen met chronisch lichamelijke klachten. Sommigen zijn doorverwezen vanuit de GGZ voor een woonomgeving hier. Er wonen mensen met dementie, met psychiatrische problematiek en met chronisch lichamelijke klachten (somatiek). De vacature ontstaat op een afdeling met 30 bewoners met een somatische beperking. In dit verpleeghuis zijn 180 medewerkers, 120 vrijwilligers en familieleden van bewoners; zij leveren samen de zorg die de bewoner nodig heeft.

Voor een van de locaties in Leiden zijn wij op zoek naar een


Verpleegkundige MBO-V
tenminste 24 uur
doelgroep: somatiek

Wat ga jij doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van complexe zorgtaken en verpleegkundige interventies binnen het zorgproces.
 • Je zal veelal worden ingezet als eerstverantwoordelijk verzorgende en coacht het zorgteam op zorginhoudelijke onderwerpen.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de inhoudelijke afstemming en coördinatie van het multidisciplinair zorg- en behandelplan en levert een actieve bijdrage in de ontwikkeling van de multidisciplinaire cliëntenzorg.
 • Verricht toegewezen voorbehouden of risicovolle handelingen (conform de Wet BIG).
 • Adviseert, begeleidt en instrueert cliënten en het cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit van wonen, zorg, behandeling en welzijn te behalen.
 • Je draait alle diensten.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?
Heb je een diploma verpleegkundige niveau 4 én sta je ingeschreven in het BIG register? Ben je sociaal vaardig? Kun je goed zelfstandig werken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een enthousiaste, open en betrokken instelling? Wil je daarnaast jouw talenten inzetten en jezelf blijven ontwikkelen? Solliciteer dan!

Hoe is de aanstelling?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 45, €3032,60 bruto bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsenplan, collectieve verzekeringen en andere zaken.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Haagw


Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren