De vacature

Verzorgende IG in een revalidatiehotel in Leiden (178)

 • 1 juli 2018
 • Weergaves: 1908

Verzorgende IG in een revalidatiehotel in Leiden (178)

Namens een opdrachtgever zoeken we kandidaten voor de functie van Verzorgende-IG. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse zorg en zorgondersteunende activiteiten aan de revalidanten in het (nieuwe) revalidatiehotel. Multi-disciplinair. Affiniteit met revalidatie. 20-30 uur per week. CAO VVT. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgcentrum, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

Voor een van de locaties in Leiden, een revalidatiehotel, zijn wij op zoek naar een

Verzorgende IG
20-30 uur per week

Deze locatie in Leiden biedt met name geriatrische revalidatiezorg, (zeer) complexe zorg. Het is een nieuw gebouw, in het centrum van Leiden. De zorg wordt aangeboden in een hotelmatig omgeving. 

Wat ga jij doen?
Samen met het zorgteam lever je met een warm hart, plezier en enthousiasme een professionele bijdrage aan de revalidatiezorg binnen het hotel. Hierbij staan begrippen als klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief en creativiteit voorop. Je bent in de functie van verzorgende verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse zorg en zorgondersteunende activiteiten aan de revalidanten in een multidisciplinair team. Verder verricht je in deze functie toegewezen voorbehouden of risicovolle handelingen (conform de Wet BIG). Deze handelingen vertaal je in een duidelijke rapportage conform de in- als extern geldende afspraken.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?
Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding voor verzorgende IG. Daarnaast heb je affiniteit met de revalidatie. Ook beschik je over goede sociale en communicatieve  vaardigheden en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben je bereid tot het werken van alle diensten.

Hoe is de aanstelling?
Aanstelling voor onbepaalde tijd na twee maanden proeftijd. Je hebt een mooie, leuke en zinvolle baan, waar jij je ei in kwijt kunt en uitdagingzult vinden. De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen is van toepassing. Het salaris is gebaseerd op FWG functiegroep 35, maximaal €2.566,28 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. 

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

revit

Vacature is vervuld, solliciteren niet meer mogelijk
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren