De vacature

Verzorgende IG in Katwijk, doelgroep Huntington, vooral nachtdiensten (28)

 • 5 maart 2018
 • Weergaves: 2087

Verzorgende IG in Katwijk, doelgroep Huntington, vooral nachtdiensten (28)

Je hebt affiniteit met de doelgroep Huntington met complex gedrag en PG. Geeft liefdevolle, warme zorg, professioneel. De zorg die je, met anderen samen, biedt is altijd persoonsgericht. Op maat. En vaak complex. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord, met een gespecialiseerd centrum voor Huntington-patienten. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

Voor Katwijk zijn wij op zoek naar een


Verzorgende IG
20 uur per week
spefiek met interesse voor de nachtdienst


De locatie heeft 190 bewoners verdeeld over twee wooneenheden, één voor mensen met dementie en één voor mensen met de ziekte van Huntington. Voor de Huntingtonzorg heeft de organisatie een Topcare predicaat voor het topzorg leveren aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben. Verder biedt de locatie een groot en divers aantal activiteiten. 

Wat ga jij doen? 

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de zorg;
 • Je levert een bijdrage aan het zorgleefplan en evalueert gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij;
 • Je  adviseert, begeleidt en instrueert cliënt, cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit te behalen;
 • Je verricht toegewezen voorbehouden en risicovolle handelingen (conform Wet BIG);
 • Je signaleert vanuit het eigen vakgebied opvallende zaken en onderneemt actie met als doel de kwaliteit van zorg en welzijn en professioneel handelen te verbeteren.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • een diploma verzorgende IG
 • een verzorgende die in staat is om liefdevolle en warme zorg te geven op een professionele wijze
 • in staat om alle diensten ( dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien
 • zelfstandigheid bij verrichten van werkzaamheden binnen de bevoegdheden
 • een enthousiaste, betrokken, vraaggerichte en ontwikkelingsgerichte houding
 • je bent bereid om nachtdiensten te werken

Wat bieden wij?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 35, maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden. overd

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren