De vacature

MBO-verpleegkundige, kennis van Huntington en/of GGZ, in Katwijk (22)

 • 28 mei 2018
 • Weergaves: 2410

MBO-verpleegkundige, kennis van Huntington en/of GGZ, in Katwijk (22)

Je weet om te gaan met Huntington, psychiatrische- en gedragsproblematiek. Daar heb je ook ervaring in. In complexe situaties stel je een verpleegkundige diagnose. Vaak ben je EVV'er. Coachend naar het zorgteam. Persoonsgerichte zorg 24 uur, CAO VVT. 

Bij soms complexe situaties weet je, samen met anderen, te evalueren en handelen. Gericht op de patient. Empathie is belangrijk. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord, met een gespecialiseerd centrum voor Huntington-patienten. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

Voor een van de locaties in Katwijk zijn wij op zoek naar een

MBO-verpleegkundige
24 uur per week

De locatie heeft 190 bewoners verdeeld over twee wooneenheden, één voor mensen met dementie en één voor mensen met de ziekte van Huntington. Voor de Huntingtonzorg heeft de organisatie een Topcare predicaat voor het topzorg leveren aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben. Verder biedt de locatie een groot en divers aantal activiteiten. 

Wat ga jij doen? 

 • een voorbeeldfunctie binnen het team en coacht het zorgteam op zorginhoudelijke zaken;
 • verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van complexe zorgtaken en
 • verpleegkundige interventies binnen het zorgproces en stelt in complexe situaties een verpleegkundige diagnose;
 • verricht  toegewezen voorbehouden en risicovolle handelingen (conform Wet BIG);
 • levert een actieve bijdrage aan de (verder ontwikkeling van) multidisciplinaire cliëntenzorg;
 • hebt een actieve rol in de deskundigheidsbevordering en levert een bijdrage aan het zorgbeleid;
 • neemt deel aan (organisatiebrede)  werkgroepen ter bevordering van de kwaliteit  van de zorg;
 • draagt zorg voor verslaglegging en rapportage zowel in- als extern conform geldende afspraken.
 • EVV-er van toegewezen cliënten met een complexe zorgvraag.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • registratie in het BIG-register;
 • ervaring met Huntington en/of in de GGZ;
 • affiniteit met mensen met Huntington, psychiatrische  en gedragsproblematiek en gemotiveerd om zich hier verder in te verdiepen;
 • empathisch vermogen, kunnen motiveren, stimuleren, omgaan met weerstand, angst en emoties;
 • een enthousiaste, open, betrokken en ontwikkelingsgerichte houding.

Hoe is de aanstelling?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 45, maximaal €3.0032,60 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsenplan.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

overd


Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren