De vacature

Verzorgende IG in Voorschoten, thuis in kleinschalige zorg

 • 5 maart 2018
 • Weergaves: 2411

Verzorgende IG in Voorschoten, thuis in kleinschalige zorg

Werken in kleinschalige opzet. Verantwoordelijk zijn voor 'jouw' cliënten. Afstemming en verbinding. Samen met zorgteam, familie en disciplines. Dát spreekt jou aan!

Onze opdrachtgever is een moderne verpleeg- en behandelorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, met vakmanschap en originaliteit.

Dit woonzorgcentrum in Voorschoten biedt plaats aan 55 bewoners, 13 kamers tijdelijk verblijf en heeft 30 aanleunwoningen, waardoor de sfeer intiem en gemoedelijk is. Hier wonen, voelt als een warm thuis. Zorgverleners bieden de zorg en ondersteuning waar mensen behoefte aan heeft, maar laten de regie zoveel mogelijk in hun handen. Vraaggericht en betrokken werken. De locatie heeft een schitterende tuin, een goed restaurant, een prettige woonomgeving en de winkels van Voorschoten op loopafstand.
 
Voor deze organisatie zijn we op zoek naar een 


Verzorgende IG
24 uur/week
onbepaalde tijd


Wat ga jij doen? 

 • Je bent verantwoordelijk voor de  coördinatie en uitvoering van de zorg;
 • Je bent flexibel in het werken van alle diensten dag/avond/nacht en weekend.
 • Je levert een bijdrage aan het zorgleefplan en  evalueert gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij;
 • Je adviseert, begeleidt en instrueert cliënt, cliënt- en zorgsysteem om een optimale kwaliteit  te behalen;
 • Je verricht toegewezen voorbehouden en risicovolle handelingen (conform Wet BIG);
 • Je signaleert vanuit het eigen vakgebied opvallende zaken en onderneemt actie met als doel de kwaliteit van zorg en welzijn en professioneel handelen te verbeteren;
 • Je speelt het samenspel met mantelzorger en vrijwilliger.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • een diploma verzorgende IG;
 • affiniteit en ervaring met de doelgroep
 • empatisch vermogen;
 • zelfstandigheid bij verrichten van werkzaamheden binnen de bevoegdheden;
 • een enthousiaste, betrokken, vraaggerichte en ontwikkelingsgerichte houding;
 • een verzorgende die buiten de kaders wil en kan denken;
 • Je bent bereid nachtdiensten te werken.

Hoe is de aanstelling?
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd na een succesvolle proeftijd van twee maanden.De CAO VVT is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG 35, maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij fulltime dienstverband. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsplan.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl 

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

fore

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren