De vacature

Eerstverantwoordelijk Verzorgende of Verzorgende IG in Leiden (96)

 • 28 februari 2018
 • Weergaves: 3489

Eerstverantwoordelijk Verzorgende of Verzorgende IG in Leiden (96)

Je weet je weg in de ouderenzorg/PG. En wil altijd verder leren. Belevingsgerichte zorg is jouw basis. Je werkt met een zorgleefplan. 24-28 uur, CAO VVT.

Bij soms complexe situaties weet je, samen met anderen, te evalueren en handelen. Gericht op de patient. Empathie is belangrijk. Voor jouw liefdevolle, belevingsgerichte, warme zorg. 

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in 9 locaties in Leiden en Z-Holland Noord. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

Voor een van de locaties in Leiden zijn wij op zoek naar een

Eerstverantwoordelijk Verzorgende of Verzorgende IG 
24-28 uur per week
doelgroep PG

Wat ga jij doen?
In de functie van eerstverantwoordelijk verzorgende ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, continuïteit en uitvoering van de totale zorg voor een aantal toegewezen cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bijstellen van het zorgleefplan (conform de BGZ methodiek) en zorgleefplanbesprekingen en vertegenwoordigt de toegewezen cliënten in het multidisciplinaire overleg. Dit alles doe je in samenwerking met het zorgteam, familie en disciplines. Verder verricht je in deze functie toegewezen voorbehouden of risicovolle handelingen (conform de Wet BIG). Deze handelingen vertaal je in een duidelijke rapportage conform de in- en extern geldende afspraken. Je levert met veel plezier en aandacht voor onze cliënten een professionele bijdrage aan (het bevorderen van) de kwaliteit van welzijn, wonen, zorg en behandeling van de cliënt.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • Je hebt een diploma verzorgende IG in combinatie met een diploma EVV of de bereidheid om de opleiding tot EVV te volgen;
 • Je beschikt over tact, luister- en uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent in staat om liefdevolle, belevingsgerichte,warme zorg te geven op een professionele wijze;
 • Je hebt een enthousiaste, betrokken, vraaggerichte en ontwikkelingsgerichte houding;
 • Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler;
 • Je beschikt over computervaardigheden.

Hoe is de aanstelling?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 (EVV) € 2732,84 bruto bij een 36-urige werkweek of 35 (verzorgende IG) € 2540,87 bruto bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsenplan.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan
Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Haagw

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren