De vacature

Eerstverantwoordelijk verzorgende EVV Centrum Tijdelijk Verblijf Voorschoten (2017.130)

 • 1 maart 2018
 • Weergaves: 4276

Eerstverantwoordelijk verzorgende EVV Centrum Tijdelijk Verblijf Voorschoten (2017.130)

Kleinschalig werken in een centrum met brede aanpak: WLZ, VPT en Eertelijns Verblijf. Gericht op Tijdelijk Verblijf van je cliënt, zet jij je in als vast aanspreekpunt en coördinator. 24-32 uur. CAO VVT

Onze opdrachtgever is een verpleeg-, behandel- en zorgorganisatie, werkzaam in Leiden en Z-Holland Noord. In 9 locaties. Zij hecht erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering.

Voor een van de locaties in Voorschoten zijn wij op zoek naar een


Eerstverantwoordelijk verzorgende

24-32 uur per week

Het centrum biedt plaats aan bewoners met een Wet langdurige zorg indicatie, met een Volledig Pakket Thuis (VPT) indicatie of een Eerstelijns Verblijf indicatie.
Kenmerkend voor deze locatie is het kleinschalige karakter en de gezellige woon- en werksfeer. Wij werken vanuit de visie dat de vraag van onze cliënt centraal staat. 

Wat ga jij doen?

In de functie van Eerstverantwoordelijk Verzorgende ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, continuïteit en uitvoering van de totale zorg voor een aantal toegewezen cliënten op de tijdelijk verblijf afdeling. Je houdt je bezig met eerstelijns verblijf (ELV) cliënten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen, uitvoeren en bijstellen van het zorgproces conform het zorgpad ELV. Dit alles doe je in samenwerking met het zorgteam, familie en huisarts.
Verder verricht je in deze functie toegewezen voorbehouden of risicovolle handelingen (conform de Wet BIG). Deze handelingen vertaal je in een duidelijke rapportage conform de in- en extern geldende afspraken.
Je fungeert als aanspreekpunt voor cliënt, cliënt- en zorgsysteem en bent bezig met het versterken van de zelfredzaamheid, zodat de cliënt na een aantal weken weer naar huis kan. Verder draag je samen met de teammanager en HBO verpleegkundige  zorg voor de aansturing en coaching van de zorgteamleden. De personele bezetting, gericht op korte termijn, is hiervan een onderdeel.

Wat heb jij om deze uitdagende functie tot een succes te maken?

 • MBO opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende;
 • Uitstekende mondelinge – en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid;
 • Oplettendheid en zelfstandigheid.

Hoe is de aanstelling?
De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40, maximaal € 2.760,17 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsenplan.

Informeren en solliciteren
Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@captise.nl of bel 06 5159 3539. Wil je solliciteren? Gebruik dan onderstaande button. Of mail naar solliciteren@captise.nl

Ontwikkelbudget bij nieuwe baan

Captise helpt bij een nieuwe start. Als je begint in een nieuwe baan, bij een nieuwe organisatie, kun je soms merken dat een deel van je kennis of vaardigheden wat 'roestig' is. Dat je die even moet ophalen. Captise helpt daarbij door iedere verpleegkundige of verzorgende die via voordracht door Captise een nieuwe baan vindt, voor max €150,- aan bijscholing bij V&VN Academie te vergoeden. Je kiest zelf uit, waaraan je het wilt besteden.

Fores

Vacature is open, sollicitanten welkom
Afdrukken Terug
Categorieën: Vacatures Zorg

Hoe doen we werving en selectie?

Vacatures vervullen: Captise biedt keuze:

 • vacaturedistributie
  De vacature wordt gericht verspreid naar de doelgroep. Captise bereikt 10.000-den mensen die werkzaam zijn in de Zorg voor de Jeugd of Zorg voor Ouderen.
  Door middel van gewaardeerde nieuwsbrieven, portalen, LinkedIn groepen, goed gevolgde Facebookpagina's, verspreiding via Whatsapp-lijsten, twitter en plaatsing op diverse jobboards.
  Bij vacaturedistributie doet Captise geen selectie; kandidaten reageren rechtstreeks naar jou!
  We kunnen deze activiteiten aanvullen met (betaalde) Facebook Ad-campagnes naar de doelgroep, idem voor LinkedIn, en andere inzet.
  .
 • werving en selectie
  Op basis van een afgesproken zoekprofiel en goede informatie over de baan, locatie en organisatie, doet Captise een uitgebreide werving. Kandidaten worden, mits het CV passend lijkt, uitgenodigd voor een gestructureerd interview. Diploma's, certificaten en BIG wordt gecontroleerd. Als een kandidaat wordt voorgedragen, dan wordt een kandidatenprofiel opgesteld en met de voordracht toegezonden. We regelen de (eerste) afspraak en houden tijdens het hele proces contact met kandidaat en opdrachtgever.

Op deze basisaanpak kunnen variaties worden afgesproken. Bijvoorbeeld een licht screening van CV's bij de vacaturedistributie. Ook kunnen we afspraken met je maken voor een doorlopende werving (en selectie) voor functies waarvan er doorlopend behoefte aan nieuwe kandidaten is.

Quote

Quote van Chantal en Maarten, HR-professionals bij een organisatie ouderenzorg en opdrachtgever, over onze werving en selectiewerk:

“Captise is niet een bureau dat met veel voordrachten afkomt, zeker niet in vergelijking met sommige ‘CV-schuivende bureaus’. Waarbij de CV’s dan ook nog eens bij meerdere partijen tegelijk liggen. Maar Captise scoort bij ons het beste van alle bureaus als je kijkt naar het percentage van de voordrachten die ook tot een aanstelling leiden. Compliment.” 

Contact

Wil je contact over onze inzet? Bel 06 5159 3539, mail naar solliciteren@captise.nl of reageer via ons contactformulier.

BewarenBewaren