Agenda Jeugd en Zorg

Je kunt ook kiezen:
* Bekijk volledige Agenda Jeugd *
* Bekijk volledige Agenda Zorg *
* Contactgegevens en -formulier

«november 2023»
madiwodovrzazo
30
31
1
2
3
45
6789101112
1314
15
16
17
18
19
20
21
22
2324
25
26
27
28
2930123
45678910
Je kunt ook kiezen:
* Bekijk volledige Agenda Jeugd *
* Bekijk volledige Agenda Zorg *
* Contactgegevens en -formulier

Activiteiten

Terminale zorg bij wilsonbekwaamheid

  • 17 april 2024
  • Weergaves: 1001
  • 1 Reactie

Lees meer in: Nieuws Zorg Algemeen, Agenda Zorg

Datum Activiteit: 17-4-2024 09:00 - 16:30 Exporteer Activiteit

Terminale zorg bij wilsonbekwaamheid

De terminale fase bij mensen die wilsonbekwaam zijn vraagt om zeer nauwlettend en zorgvuldig handelen. In deze interactieve cursus wordt er uitvoerig ingegaan op de behandelmogelijkheden zoals: stoppen met eten en drinken (STED), palliatieve sedatie en euthanasie.
Verdiep u in één dag in de behandelmogelijkheden in de terminale fase bij wilsonbewaamheid. Onze expertsprekers Annemarie den Dulk (specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg, SCEN arts) en Ronald van Nordennen (specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg, SCEN arts) zullen in deze verdiepende cursusdag op 17 april  diverse onderwerpen bespreken. Lees meer en registreer op de website van Medilex.

Onderwerpen die aan de orde komen

  • Afwegingen in het behandelplan
  • Euthanasie bij wilsonbekwaamheid mogelijk maken
  • Reflecteren en bespreken uitspraken door de Regionale Toetsingscommissie Euthanasie (RTE)
  • Er is de mogelijkheid om eigen casuistiek in te brengen

Opmerkingen van collega's
“Wat een fijne manier van lesgeven door Ronald en Annemarie. Spelen goed op elkaar in. Goede praktijkvoorbeelden.”
“Heel prettige sfeer, fijn leerklimaat. Volop ruimte voor interactie. Docenten met inhoudelijk veel kennis voor praktische toepassing.”

Accreditatie
•    Medisch specialisten/artsen (ABAN/KNMG*) - 5 punten
•    Physician assistants - via ABAN/KNMG - 5 punten
•    Verpleegkundig specialisten (VSR) - 6 punten
•    Verpleegkundigen (V&VN) - 6 punten

Meer informatie of inschrijven
Bekijk het complete programma op de website van Medilex.  

Bron & Foto: Medilex

Afdrukken Terug
Tags:

1 reacties op artikel "Terminale zorg bij wilsonbekwaamheid"

Avatar image

Claudia Klein

5-10-2023 11:19

Hallo, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben financieel medewerker, ik geef leningen en andere financiële diensten en ik vertegenwoordig Spotcap Global Financial Services.

Spotcap Global Financial services is een uitgebreid en betrouwbaar leningbedrijf en we bieden allerlei soorten leningdiensten aan, zoals; Persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en nog veel meer. Als u dringend behoefte heeft aan leendiensten, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een sms via WhatsApp via: +31642117819 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat wij over de hele wereld uitstekende leendiensten bieden.

Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen tegen een rentepercentage van 3% op jaarbasis met een terugbetalingsperiode van 1 tot 30 jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daar een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld/inkomensratio, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een sms via WhatsApp via: +31642117819 | & Ontvang direct een reactie

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft. Schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Jouw financiële vrijheid ligt in jouw handen!!

Reageer.

Dit formulier verzamelt uw naam, e-mail adres, IP-nummer en de tekst/inhoud die u inbrengt, zodat we goed zicht kunnen blijven houden op de commentaren die op de website worden geplaatst.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd bij het commentaar. Ons algemene privacybeleid vindt u elders op de website.
Reageren

Theme picker