Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg
Captise%2C%20je%20kennis%20van%20de%20zorg

Aandacht voor uw dienst, vacatures of product?

Je wilt je dienst, product, opleiding, vacature of anderszins gericht onder de aandacht te brengen van professionals en management, werkzaam in en rond de Zorg voor de Jeugd/JGZ of de Zorg voor ouderen/VVT. Dat kan. Met Captise.  

Captise bereikt hiervoor rechtstreeks:

 •  ruim 20.000 mensen in en rond de Zorg voor Jeugd/JGZ
 •  ruim 30.000 mensen in en rond de Zorg voor Ouderen/VVT

Inzet media-mix
Captise zet een unieke mix van communicatiekanalen, platforms en (sociale) media in om de boodschap gericht te brengen:

 • portalen, gericht op Zorg voor Jeugd/JGZ of Zorg voor Ouderen/VVT
 • tweewekelijkse nieuwsbrieven met bijna 6000 abonnees (Jeugd/JGZ) resp. ruim 8000 abonnees (Ouderen/VVT); zie voorbeelden 
 • facebook met circa 5000 (JGZ) respectievelijk 4000 (VVT) likers
 • diverse eigen, gespecialiseerde LinkedIn groepen m.b.t. Zorg voor Jeugd en Zorg voor Ouderen (o.a. De Zorgmanagers, Jeugdgezondheidszorg, Zorg en Jeugd, Verpleging, e.a.)
 • andere, relevante, LinkedIn groepen
 • diverse malen via onze gespecialiseerde twitterkanalen (met ruim op JGZ 2900 resp Zorg circa 1400 volgers)
 • op Instagram Jeugdgezondheidszorg (ruim 1000 volgers) en Ouderenzorg_en_wijkverpleging (ruim 1000)
 • voor vacatures: diverse (ca. 12) jobboards (o.a. Indeed, Vacant, Joof, e.v.a.)

Meer weten?
Wil je ook geholpen worden om je boodschap of vacature gericht over te brengen? Neem dan contact op via info@captise.nl of bel 0651593539

7 meest gelezen nieuws afgelopen 30 dagen

Beleidsupdate 1 mei 2020 Landelijk JGZ-adviesteam voor COVID-19

 • 1 mei 2020
 • Weergaves: 856
 • 1 Reactie

Lees meer in: Nieuws Jeugd Algemeen
Beleidsupdate 1 mei 2020 Landelijk JGZ-adviesteam voor COVID-19
GGD GHOR Nederland, ActiZ Jeugd, AJN en V&VN hebben een landelijk beleid opgesteld voor de JGZ in tijde van corona. Hieronder vind je het aangepaste landelijke beleid. Het uitgangspunt is dat we de jeugdgezondheidszorg zo compleet mogelijk blijven uitvoeren. Zo leggen we de basis voor een gezonde samenleving! Voor nu en later. Vergeet niet om ook de huidige - in verband met corona aangepaste - uitvoer te registeren in het DD JGZ. Een telefonisch consult is ook een consult. Registreer wat er wel of juist niet verricht is.

Vakmanschap
Jij bent deskundig op het gebied van het gezond en veilig opgroeien van kinderen. Blijf dat vakmanschap inzetten en gebruik je common sense. Vakmanschap is ook: elkaar opzoeken en overleggen. Deel goede voorbeelden met elkaar en met het NCJ via corona@ncj.nl, zodat deze landelijk verspreid kunnen worden. 

Download

Bekijk het landelijk beleid JGZ-COVID 19 pandemie, versie #6, dd 1 mei 2020 (pdf) 

(Captise werkt samen met het landelijk JGZ-adviesteam voor COVID-19 en zet aangeleverde berichten uit in haar netwerk)

JGZ-contact met ouders en kinderen

 • Start elk contactmoment telefonisch of via beeldbellen. Je bespreekt de items van het contactmoment, beantwoordt vragen en vraagt naar de gezondheidsstatus van het gezin. Vraag ook hoe het thuis gaat met iedereen in deze stressverhogende situatie. * Handel het contactmoment zoveel mogelijk telefonisch of via de beeldbellen af.
 • Heb alleen een face-to-face contact op de JGZ-locatie als lichamelijk onderzoek of vaccinatie noodzakelijk is.
 • Leg uit wat de voorzorgsmaatregelen zijn op de JGZ-locatie.

Voorzorgsmaatregelen op de JGZ-locatie

 • Dit contact vindt alleen plaats als het kind en de ouder/verzorger die meekomt, geen verkoudheidsklachten, koorts (>380) of benauwdheidsklachten heeft.
 • Er mag maar één ouder/verzorger mee naar de afspraak.
 • Er worden geen handen geschud, handen worden voor en na elk contact gereinigd en er wordt ruimer gepland vanwege social distancing (1,5 meter).
 • Het contact wordt alleen uitgevoerd door een jeugdarts/jeugdverpleegkundige die geen verkoudheidsklachten, koorts (>380) of benauwdheidsklachten heeft. 

Overleg indien face-to-face-contact noodzakelijk is

Overleg met de infectieziektenafdeling van je regio hoe het regionale beleid is indien face-to-face contact noodzakelijk is (denk aan zorgen, lichamelijk onderzoek of vaccinatie) en een gezinslid een corona infectie heeft of corona verdacht is (heeft verkoudheidsklachten, koorts (>380) of benauwdheidsklachten). Te denken valt aan:

 • Alternatieve vormen, zoals deurcontact en drive-in;
 • het dragen van PBM (handschoenen en mondmasker);
 • beperk dan ook tijdens het huisbezoek het contact tot één persoon bij het kind.

Zorg voor kwetsbare kinderen

 • Blijf beschikbaar voor scholen om te overleggen en neem zelf actief contact op. Laat via de scholen een bericht uitgaan naar ouders/jongeren dat ze voor vragen of zorgen contact kunnen opnemen met JGZ. 
 • Het is van groot belang juist nu extra aandacht voor kwetsbare gezinnen en kwetsbare jongeren te hebben. Bel hen op, kijk waarbij je hen zo nodig kunt ondersteunen.
 • Denk aan de mogelijkheid van toeleiden naar hulp/ondersteuning en noodopvang in de kinderopvang en op scholen, en ga over de beschikbaarheid hiervan indien nodig in overleg met gemeenten. 

.

Afdrukken Terug
Categorieën: Nieuws Jeugd Algemeen
Tags:

1 reacties op artikel "Beleidsupdate 1 mei 2020 Landelijk JGZ-adviesteam voor COVID-19"

linda mark

16-5-2020 10:10

HOE KREEG IK MIJN LENING VAN DIT GROTE BEDRIJF

Hallo mijn lieve mensen, ik ben Linda McDonald, woon momenteel in Austin Texas, VS. Ik ben op dit moment een weduwe met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2018 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel privé als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd, niet ten volle ten prooi vallen aan die schurken die hen zelfgeldlener noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en u zult niet meer van hen horen dat ze het mij twee keer hebben aangedaan voordat ik de heer David Wilson ontmoette. Het interessantste is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgemaakt, dus ik zal u adviseren contact op te nemen met de heer David als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere aflossingsplannen en schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het veiligstellen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

Ze bieden allerlei soorten leningen aan

Lening op korte termijn (5_10 jaar)

Langlopende lening (20_40)

Lening op middellange termijn (10_20)

Ze bieden een lening aan

Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......

Studielening .........., lening voor opstarten van bedrijven

Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz

E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)

Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is de financiële lening van David Wilson de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik mevrouw Linda McDonald je veel geluk toewees ... ....

Reageer.

Dit formulier verzamelt uw naam, e-mail adres, IP-nummer en de tekst/inhoud die u inbrengt, zodat we goed zicht kunnen blijven houden op de commentaren die op de website worden geplaatst.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd bij het commentaar. Ons algemene privacybeleid vindt u elders op de website.
Reageren

x